| yasmiyasminutza a întrebat:

ma numesc Mary sunt o prietena de a celei care are contul, al Mariei,am avut o problema in nastere dar nu pot vorbi desple asta, e destul de nasol si o sa va rog sa imi dati niste sfaturi sau orice, am 14-15 ani,ce pot sa fac pentru a imi creste sani mai repede si mai mari ii am mici,dar nu pentru ca vreau asa e de la problema, gimnastica in fiecare zi ceva un program,va rog chiar am nevoie nu pot zice problema dar considerati ca si cum eu chiar vreaau sa imi creasca mai mari, de acum, orice creme sau gel de dus sau un site, fundita, va rog frumos raspunsuri cat mai bune chiar am nevoie! :*:*

1 răspuns:
| AndreeaPaicu a răspuns:

Fiecare dintre noi are grija de sanii ei. Pana la urma, sunt cea mai mare mandrie a unei femeiwinking Dar oare e bine sa-ti faci atatea griji pentru marimea sanilor tai? Cu siguranta e mai important sa ai sani sanatosi si bine ingrijiti!

Toate marimile sunt frumoase!

Nu conteaza daca porti cupa A sau D! In primul rand, marimea sanilor e o chestiune strict personala. Asa ca nu are rost sa te compari cu prietenele tale si trebuie sa te accepti asa cum ai fost creata de natura. In al doilea rand, fiecare baiat are preferintele lui. Atunci cand il vei gasi pe printul din povesti, sanii tai vor fi a opta minune a lumii pentru el! Si uita de chirurgia estetica! Doar nu vrei sa ti se spuna Pamela, nu?

Cu pieptul inainte!

Poti sa le faci pe celelalte fete invidioase si pe baieti sa te priveasca cu admiratie… Cum?
1. Ingrijirea. In cea mai mare parte consta in curatenie. Cel mai bine ar fi sa-ti speli sanii cu apa rece si cu putina sare. Dupa, foloseste o lotioune tonica si crema hidratanta pentru sani.
2. Gimnastica. Cauta pe internet si sigur vei gasi multe idei de exercitii pentru sani. Exercitiile cu greutati sunt foarte bune. Multumita lor iti vei intari muschii pieptului si vei avea o forma a sanilor mai frumoasa.
3. Postura – adica, pe scurt, stai dreapta! In caz contrar, sanii tai se vor lasa. Nu!

Joaca de-a doctorul

Sigur ai auzit de diferite campanii care incurajeaza auto-examinarea sanilor. Invata si tu sa faci asta si vei putea dormi linistita ca totul e in ordine. Cel mai bine este sa-ti examinezi sanii la cateva zile dupa ciclu, stand intinsa pe spate. Uite niste sfaturi:
1. Stai in fata oglinzii si uita-te cu atentie la sani. Cauta eventuale schimbari ale formei, culorii sau semne pe care le poti observa. Apoi preseaza usor sfarcurile ca sa vezi daca secreta ceva.
2. Preseaza cu 3 degete sanii, de sus in jos.
3. Stai intinsa pe spate si repeta pasul 2.

Daca e ceva ce te ingrijoreaza, nu-ti fie rusine sa mergi la un medic! De ce sa stai cu grija?