| bianca28_2493 a întrebat:

Ma plictisesc de moarte in vacanta si nu stiu ce sa fac... nu am chef de citit sau scris si prietenii mei nu vor sa iasa in oras. Aveti ceva idei? ( Am nevoie si de un venit suplimentar,= dar am doar 14 ani )

2 răspunsuri:
| D33A_5116 a răspuns:

Buna scumpa kiss...mda stiu cum ee nici eu nu am chef de citit sau scris laughing dar eu am ce sa fac..bine la mine ies prietenii afara. Uitee planifica oo iesire cu famila ta smug la padure impreuna cu verii tai, unchii, matusele smug bunici big grin oo sa fie sup credema..plecati diminteata de la 10-11 si veniti seara la 20-21winking.Asa iti mai trece si tie plictiseala si vai ramane cu momente minunatehappy

| pinkangel21 a răspuns:

Stiu care este senzatia.mi s-a intamplat si mie odata..si am facut ce mai tare petrecere din cartier. Uite ce am facut la party:Concurs de MISS, ne-am uitat la filme de groaza pe la 00:00, bataie cu perne, ne-am jucat Twister, povesti de groaza, concurs de dans si de cantat, dans, ne-am jucat de a Romanii au Talent si am facut un film de groaza.happy
La petrecere am fost 2fete si 2baieti.Bine inteles ca invitati au dormit la mine acasa in acea noapte, asa ca ai grija pe cine chemi.La Party poti comanda 2-3 pizze (depinde cati copii sunteti)sau niste cipsuri, saratele, pocorn si suc..depinde de ce vreti sa comandati.
Dar pentru asta trebuie sa fie de acord parinti.
Si daca parinti nu sunt de acord sau tu nu vrei uite inca o sugestie
Invitati prietenii pe afara cu rolele povestiti, va jucati, mai picati din cand in cand si stati pana noapte tarziu.Eu fac asta in fiecare zi si crede-ma e mult mai amuzant de cat pare!laughing
Succes!happy