Poate o perioada e mai bine sa stai pe tusa. Inainte de a lua o decizie,analizeaza lucrurile. Daca te vei impaca cu fostul, crezi ca nu va fi la fel? Crezi ca nu se vor da alte fete la el?
Cu cine ti-a fost mai bine? Cu cine ai fost mai fericita? Raspunde-ti la aceste intrebari,iar pe urma decide ce vrei sa faci. Sa-i acorzi o sansa fostului, sa te impaci cu actualul, sau sa ramai pe tusa, pentru a vedea de ce cine ti-e mai dor?
Ai grija ce alegi sa faci, pentru a nu regreta mai tarziu!
Cam de asa natura e si actuala prietena daca as putea sa o numesc prietena,a mea. Tu crezi ca faci bine ca te intorci la el si pe actualul il lasi ca in tren? Ei bine nu,continuati viata cu cel prezent,pentru ca ai vei pierde pe ambi candva,pentru un sarut te-ai intoarce in trecut? Sfatul meu e sa nu te reintorci in trecut,ca nu o sa mai fie ca inainte. Acum tu faci ce vrei cu viata ta. Dar eu sint in aceias situatie cu a ta, si nu ai mai port atat respect ca prima data, pentru ca iubirea nu e minge de fotbal sa o muti de la unu la altu. O data ce pui suflet pentru o persoana si ea pleaca pentru altu din viata ta, e firesc ca atunci cand se intoarce sa o tratezi cu indiferenta ceva timp.
Oricum ar fi, ai grija de tine!