Stiu sentimentul, iti scriu ce imi vine in mine acum:
Am fost sunt si voi fi aici pentru tine cu toate ca tu nici nu ma observi
Oare cand iti vei da seama ca locul tau este langa mine
Tu existi pentru mine dar oare eu exist pentru tine?
Cand iti va fi tie greu eu voi fi in spatele tau mereu
Cel mai rau doare sa fi invizibil pentru persoana cea mai draga tie
As vrea sa fac parte din viata ta macar o clipa ca sa-ti dai seama ca tu existi doar pentru mine
Pot sa gandesc cu voce tare despre tine despre mine despre amandoi ca oricum toata lumea aude numai tu nu
Si am ramas fara inspiratie sper ca te-am ajutat macar un pic
Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"
"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
...
VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Hai pa, du-te la ea... Așa ești tu mai prost și-ai greșit alegerea!
Ceva de genul? uite mai multe aici http://www.bree.ro/statusuri/indiferenta.php
Cind nu-mi raspunzi mult timp, eu stiu ca in lungile conversatii exista o,, ea"/el mai importanta decit mine.
A pus suflet desi stia ca greseste!
Sunt momente in care simt ca ma prabusesc, dar in ciuda ta, ma ridic si apoi zambesc!
Fata care rade, vorbeste mult si pare foarte fericita, este si fata care noaptea adoarme plangand
Mi-e sila. Mi-e sila de tot. Lumea in care traiesc ma sufoca, ma scarbeste. Pana si tu, baiatul acela cu ochi blanzi si zambet cald, atat de familiar, ascunzi acea mediocritate si josnicie pe care o gasesti in toti!
Un ocean de lacrimi simt Ochii mei incet se sting Un ocean de vise ai stersAi ales sa fii ultimul vers
Ma vei uita caci si uitarea e o lege. Vei incerca sa o faci dar nu vei reusi. Si abia atunci vei intelege ca tot cea fost nu va mai fi!
Ce e o amintire? Nu e nimic! Nu o poti vedea, nu o poti auzi, nu o poti atinge... si totusi e atat de mare incat n-ai puterea de a o distruge sau a o uita
Tacerea este cel mai zgomotos plans al unei fete
Toata amintirea cu tine e tinută in secret in suflet la mine
O lacrima pe obrazul meu, arata cat mi-a fost de greu, dar nu regret nimic, eu te-am iubit!
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele
Banii te ridica, dar te si lovesc din vina lor cateva persoane azi imi lipsesc
Dati-mi un vis de trait caci realitatea ma omoara!
Prietenii sunt langa tine mereuorice s-ar intampla Iar cand acel prieten te tradeaza simti ca nu mai ai viata!
Il urasc pentru tot ce mi-a facut, il urasc ca m-a ranit, il urasc ca m-a mintit, il urasc ca imi spunea ca ma va iubi mereu si ca niciodata nu m-ar lasa orice s-ar intampla funda
SweetyNuta întreabă: