Buna,in aceiasi situatie sunt si eu. am avut o solutie de la Avon si mi s-au intarit cat de cat.dar tine-le mereu facute cu oja, vor fi mai tari. stiu ca daca le tii in ulei cald iti cresc... sper sa iti fiu de folos!
Si eu sunt ca tine...dar am tot auzit de uleiul de maslinesi a mers sa stii incalzete putin uleiul cam 10 sec si dupa aia date cu el and just... sper sa-ti fie de ajutor
Pai, stiu ca daca iti pui unghiile, ma rog, degetele, in zeama de lamaie, ti se intaresc, si odata cu intarirea lor iti cresc mai repede.
Iar daca nu vrei sa faci asta, cumpara-ti intaritor de unghii. E ca o oja alba, un fel de lac, probabil se gasescte pe la farmaci.
O prietena de-a mea si le da cu intaritor, si are niste unghii de crezi ca sunt false.
Buna,in primul rand tot timpul sa ai unghiile facute cu lac. daca nu iti place lacul poti sa te dai cu un lac transparent si e si ca intaritor;) Daca vrei neaparat ca iti creasca si sa ti se intareasca ..este un tratament la oriflame e chiar super bun:) Uite:http://ro.oriflame.com/catalog-images/product/global/13617_2.png
Eu am avut unghii cu gel sh dupa ce le'am dat jos unghiile mele erau foarte subtiri sh am folosit acest tratament..este foarte eficient:). Sper ca te'am ajutat.:*!
FUNDA?:o3
Geo2969686 întreabă: