1. a)Tsarina(stiu ca era o colectie cu ceva influente rusesti - Colectia conţine rochii brodate manual, paltoane, scurte de blană, creaţii încărcate, din brocarduri şi materiale scumpe, în ton cu opulenţa şi exclusivismul vestimentaţiilor Rusiei ţariste. )
2. b)O rochie superba semnata Maria Lucia Hohan - designerul roman ce imbraca celebritati de la Hollywood
3. c)Baietii au avut tinute all white, din piele, cu aplicatii din tinte-un fel de look urban, fresh;
4.c) Ingrid Vlasov se poate lăuda cu faptul că este singurul designer român care a ajuns pentru a patra oară consecutiv să-şi prezinte colecţiile vestimentare pe podiumul de la Paris Fashion Week.
Mai mult: Foto | Ingrid Vlasov prezintă la Paris Fashion Week a patra oară consecutiv
5.a)A lansat la New York o linie exclusivă pentru piaţa americană, realizată împreună cu un designer american;
6.a)Concursul a reprezentat in primul rand o provocare pentru mine ca designer si o sansa pentru viitorul si notorietatea brandului Stephan Pelger. Pe langa expunerea mediatică de care am beneficiat, rezultatele obtinute imi vor facilita si accesarea pietei de profil in spaţiul german. Un prim pas este distribuirea colecţiei mele de catre concernul german OTTO", a declarat Stephan Pelger.
7.a)
8.c)
Sper sa te ajute(esti cumva pasionata de moda)? MULTA BAFTA!