| euuuu a întrebat:

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?:-sVa rog nu sariti aceasta intrebare. Am nevoie de sfaturi urgent. Deci...azi profesorul meu de sport m-a bagat in consiliul profesoral, deoarece sustine ca am fumat in baie, ceea ce nu este adevarat si nici el nu are nicio dovada, dar aproape toti cred ca el are dreptate, cu cateva exceptii. Diriginta a sunat-o pe mama si i-a spus tot. Mama s-a suparat pe mine. Tocmai trecusem printr-o perioada urata in care ma certam mereu cu mama si abia ne impacasem si a aparut asta, iar ea nu are incredere in mine. Cum as putea sa ii demonstrez sau ce as putea sa fac sa ma creada ca nu e adevarat tot ce au spus? Ea e suparata pe mine deoarece invat foarte bine si tocmai eu am ajuns sa fiu bagata in consiliul profesoral. Astept sfaturi urgentstraight face...

2 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca nu ai fumat pana acum, ii poti spune sa mergeti sa faceti radiografie la plamani, sa vada ca nu fumezi.

| ralusycretz a răspuns:

Incearca sa ii spui mamei tale ca pe tine nu te atrage sa fumezi. nu iti place si cand simti fumul ti se face rau. Jura-i ca nu ai fost tu, ca esti nevinovat! Fa cumva sa gasesti vinovatul si apoi sa se rezoleve totul de la sine. Oricum mamei tale ii va trece supararea repede, pentru ca asa sunt mamele. Succes in toate!