Buna pityzi18 si eu am tatuaj dar eu m-am dat cu hidrocortizon acum e la moda benpaten trebuie sa te dai de 3 ori pe zi si nu trebuie sa il speli trebuie sa se vindece date timp de o saptamana pe urma poti sa lasi apa sa atinga tatuajul nu este indicat sa il speli pana nu este vindecat sa-r putea sa ti se faca coaja dupa o saptamana in care ai folosit crema te mai poti da din cand in cand adica la 2 3 saptamani o data ca sa ti se pastreze culoare mai frumoasa eu am tatuaj de 6 ani si am urmat indicatiile de mai sus si arata ca nou.bafta:*
Buna.Din ce stiu si tetraciclina este ok dar eu personal am folosit Bepanthen unguent (e in jur de 15 lei la farmacie). Referitor la partea cu spalatul nu sunt de acord cu lorelore. eu unul mi-am spalat tatuajul in timpul vindecarii de 2 ori pe zi la indicatiile tipului care mi l-a facut (care nu este un amator, este cel mai bun din Pitesti).Mi se pare imposibil sa nu-l speli avand in vedere ca limfa (substanta incolora gelatinoasa) va continua sa iasa la suprafata pielii vreo 2 zile dupa ce ti-ai facut tatuajul.Plus ca vor cadea cojitele dupa o saptamana, se va murdari si de particule de praf.Eu unul iti recomand sa-l speli macar odata pe zi daca ti se pare ca de doua ori este exagerat.Eu unul am tatuajul de 2 luni si este la fel de viu colorat si sanatos ca in prima zi Inca ceva. Sa-l speli nu inseamna sa ti jetul de apa de la chiuveta/dus peste tatuaj.Umezesteti putin palma stanga sau dreapta si trecel usor peste tatuaj ca si cum l-ai masa.Nu trebuie sa apesi sau sa freci. doar sa fie curat si lucios.