anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat.Amica mea care pana azi am crezut-o cea mai buna prietena m-a tradat(m-a mintit in legatura cu un baiat pe care eu il iubesc si cred ca il si place,se vede dupa comportamentul ei),eu m-am despartit de acel baiat din cauza unor persoane care se bagau in viata mea si dabia ce am inceput sa ne vorbim dupa o cearta,s-a bagat ea,fata aceea.Voi c espuneti sa mai vorbesc cu ea sau nu, dati-mi un sfat...
Funda

3 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Răul a fost făcut deja, dacă te-ai despărţit de acel băiat nu mai are rost să îi porţi pică prietenei tale, trebuie doar să te asiguri că în viitor nu se va mai întâmpla ceva asemănător. Vorbeşte deschis cu ea şi stabiliţi ca de acum înainte să fiţi sincere una cu alta.winking

| MeConstantine a răspuns:

Buna,

Situatia este complicata din toate punctele de vedere pe care tu le-ai expus si din cate vad toate deciziile te privesc pe tine.
1. Tu te-ai despartit de baiatul acela care este motivul acum chiar nu mai conteaza pentru ca efectul final a fost acela. Dupa o despartire nu este bine sa desparti firul in patru sa vezi ce si cum s-a intamplat pentru ca nu are rost.
2. Acuma observ ca vorbesti de cealalta fata ca fiind o persoana din trecutul tau si totodat la persoana a treia, ceea ce nu este bine si iti indic sa te opresti. Stabileste clar daca este sau nu iti este prietena pentru ca sincer prietenilor nu le judecam deciziile pentru ca suntem siguri ca ei sunt alaturi de noi si ne inteleg.
3. Poti vorbi lejer cu ea daca o consideri prietena, dar nu inainte sa lamuresti si tu relatia cu acel baiat si totodat sa ii expui si ei parerea ta.

| Claudettee a răspuns:

Buna.Cu greu mai gasesti prieteni adevarati in ultima vreme.Parerea mea e ca ar trebui sa mai ti legatura cu ea dar sa nu mai ai incredere in ea. tu stii cel mai bine, nu ar trebui sa va certati din cauza unui baiat mai ales daca e prietena ta cea mai buna...chestiile astea vin si trec certurile, baietii vin si pleaca dar pe prietena ta cu greu o gasesti daca ea insista sa vorbiti, inseamna ca ii pare rau dar daca nu spune nimic...e clar ca nu ii pasa de prietenia voastra. Cam atat am vrut sa-ti zic. Ai grija de tine si vezi ce faci;*