| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU mă scuzați că scriu atât dar simt nevoia sa îi spun cuiva
Câteodată nu mai suport nu sunt robot voi a ți putea să păstrați secretele persoanelor dragi între ele? să știți că nu își mai vorbesc unul cu celălalt și voi sa nu puteti face nimic?, Cumnata mea o sa se mute la țară cu fratele mai mare și mi-a spus să nu le zic la părinții și nici lui fratele mai mic care ii sun și nași iar eu i-am zis și mi-a spus că pot să am încredere în el că nu zice la nimeni, el s-a mutat singur cu garsoniera din cauză că să certat cu nașii lui că a spart o lustra de 12 milioane și a rupt un cablu de la televizor care ar fi 100 milioane și că i ar fi mințit,iar mama încearcă să îi facă să se împace doar că e prea greu.și mama mai vorbea urat de cumnata mea adică de nora ei și eu i am mai spus, iar fratele mai mic mai îi înjură pe nașii lui și i am trimis poza lui cumnata mea cu ce a zis despre ei știu că n ar fi trebuit să fac asta dar nu pot pastra secrete mai ales în familie. Si după ce termin liceu vreau sa plec si eu in București mama nu știe și mi-a spus să rămân langa ea că nu mă lasă să plec și că m ar tine legată și de pat și eu sunt majora, dar nu înțeleg un lucru parcă as fi un obiect să îmi spună părinții ce sa fac sa mă oblige să rămân cu ei până la 26 ani și să fac fegul.Iar cumnata mea i-a zis lui mama că cineva ia arătat poze cu conversația in care fratele mai mic vorbea cam urat despre ei Credeti că o să se prindă fratele mai mic că i am arătat mesajele lui nași lui? sau poate s-a prins că nu îmi spune nimic despre asta.

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar nu pot pastra secrete mai ales în familie. De ce?

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Pentru că mă simt prost să aibă secrete între ei și să se certe sa nu își vorbească adică mi se pare normal să știe unul de ce zice celălalt despre el

Și mi-a spus sa nu fiu in două tabere adică să aleg pe cineva și nu pot alege ori pe fratele mai mic ori pe fratele mai mare și cumnata

| sadrian46 a răspuns (pentru Byb2001):

Să nu fii în nici o tabără. Să fii pe picioarele tale, și să îți vezi de viața ta, nu să o aranjezi pe a altora.

| sadrian46 a răspuns (pentru Byb2001):

Pentru că mă simt prost. Explică cum simți acel prost, spune clar ce te doare, cum te doare, și de ce.
adică mi se pare normal. De ce le impui tu cum să își trăiască viața, adică le impui să se poarte după regulile tale. De ce?

Nu că le as impune dar nu îmi place să păstrez secrete, și mă simt prost să îmi spună careva un secret și pe celălalt să îl mint de exemplu că n am vorbit cu el,

| Byb2001 explică:

Dragi pentru voi*