Drăguță, nu sunt din Botoșani, nu știu ce licee sunt în acel oraș și nici nu mă interesează! Totuși am trecut de perioada examenului de capacitate, mi-am ales un liceu și un profil, la care am intrat din prima, și poate pot să te ajut! Acum sunt în faza: „Am făcut bine că am intrat aici? Chiar îmi doresc să fiu în acest loc? Chiar vreau asta?" și totuși, nu găsesc răspunsuri la aceste întrebări!
Nu te pricepi la mate, hah? Atunci să nu cumva să-ți treacă prin gând să te duci la mate-info! Dacă la mate nu te pricepi, bănuiesc că nici la fizică sau la chimie!
De ce nu vrei să urmezi un profil uman? Poate științe sociale sau filologie? Dar dacă îți dorești să mergi la un liceu de arte, sperând că vei învăța ceva de acolo și vei deveni ce vei vrea tu, atunci bine, este alegerea ta!
La fizica ma mai descurs am note de 9, 8 si la chimie de 10, 9 dar mate nu ma descurc :\. ok multumesc de raspuns. :3
Nici eu nu mă pricep la mate și știu muzică... de 4 ani studiez vioara dar totuși nu m-am dus la un liceu de arte pentru că m-am gândit ca nu voi avea un viitor. Chiar dacă nu știu mate și chiar o urăsc, am ales un liceu bun, pe profilul Științe ale naturii intensiv engleză, și nu e atât de grea matematica am ales asta pentru că îmi place biologia și chimia, dar tu poți alege un profil uman, științe sociale sau filologie, astfel ai timp și de cursuri de canto, sau altceva Îți urez mult succes la examene! :*
Daca ai talent la cantat nu te lasa! Mergi mai departe cu acest lucru pentru ca o sa ai de castigat. Poti da la un liceu cu profil vocational, un liceu de arte, unde sa poti exersa muzica. Si ce daca esti timida? Odata ce vei fi printre toti cei ca si tine te vei obisnui! Nu renunta la muzica!