Probabil e un fel de depresie. Crede-ma, nu esti singura careia nu-i arde de scoala pe o asemenea vremea. Daca ar fi dupa mine, as lenevii si-as sta afara tot timpul si mereu sunt asa in perioada asta care de fapt e cea mai grea fiindca acum incep tezele... Anyway, daca nu poti iesi din starea asta, incearca sa mergi la psiholog. El/ea te poate ajuta sa te intelegi mai bine si sa revii la normal. Si eu am avut ceva de genu la inceputul primaverii si m-am dus si cand am iesit de acolo ma simteam fericita si linistita. Incearca, n-ai nimic de pierdut eventual doar de castigat.
Succes!
Buna, Beca,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Bună. :*
Dar, întrebarea este cine are chef de şcoală în momentele de genul? Nimeni, îţi zic sigur. Aceea perioadă cu teze/examene pentru mine a fost ceva de nedescris, în sensul rău al cuvântului. Nu mai aveam chef de nimic, colegii erau insuportabili, cu familia era mai okey. Trebuie să înţelegi că ei îţi vor binele şi că este spre binele tău acest CHIN. Doar, nu mai băga în seamă nimic, stai liniştită şi vezi-ţi de treaba ta.; dd
Fă ce-ţi place, simplu.
Sa iti dedici mai mult timp invatatului iar cand termini scoala vei avea timp sa te distrezi, daca nu o faci cand vei creste iti va parea rau, in legatura cu colegii tai, daca te enerveaza, nu-i baga in seama.
Incearca sa gasesti persoane care nu te enerveaza si sa petreci mai mult timp cu ele.