| AntoniaOrman a întrebat:

Ma simt foarte prost, imi vine sa ma omor.E o poveste destul de lunga.O sa incep:La scoala nu ma prea descurc la unele materii si am numai scandaluri in casa din cauza asta.Si dupa ce ca am multe teme la scoala,m-au mai dat si la meditatii la romana si mate, si imi mai dau si prostii aia de profesori o plasa de teme.Si colegii mei in aproape fiecare zi isi bat joc de mine.Am incercat si metoda sa ma razbun,si metoda de-ai ignora,am incercat sa ii spun si la diriginta,dar ei tot contiua. Si m-am saturat. Apoi,acasa,mama e alcoolica, se imbata de cel putin 2 ori pe saptamana,si am si acasa zile amare cu ea,ca ea cand se imbata ma face vaca,tampita,proasta, etc.Intrebarea e: Ce sa fac sa nu ma mai simt asa de prost? Cum sa fac sa nu isi mai bata colegii joc de mine sau macar sa ii ignor fara sa ma enervez? Ca mereu cand isi bat joc de mine ma consum si cand ajung acasa ma inchid in camera si incep sa plang de tristete.Pare nebunesc stiu, dar asta e. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ionescuandrada2000 a răspuns:

Despre chestia cu mama ta:
Cand mama ta nu este beata, spune-i sa nu se mai inbete! Spune-i exact cene-ai spus si noua aici:
"Ma simt foarte prost, imi vine sa ma omor.E o poveste destul de lunga.O sa incep:La scoala nu ma prea descurc la unele materii si am numai scandaluri in casa din cauza asta.Si dupa ce ca am multe teme la scoala, m-au mai dat si la meditatii la romana si mate, si imi mai dau si prostii aia de profesori o plasa de teme.Si colegii mei in aproape fiecare zi isi bat joc de mine.Am incercat si metoda sa ma razbun,si metoda de-ai ignora, am incercat sa ii spun si la diriginta, dar ei tot contiua. Si m-am saturat. Apoi, acasa, mama e alcoolica, se imbata de cel putin 2 ori pe saptamana, si am si acasa zile amare cu ea, ca ea cand se imbata ma face vaca, tampita, proasta, etc.Intrebarea e: Ce sa fac sa nu ma mai simt asa de prost? Cum sa fac sa nu isi mai bata colegii joc de mine sau macar sa ii ignor fara sa ma enervez? Ca mereu cand isi bat joc de mine ma consum si cand ajung acasa ma inchid in camera si incep sa plang de tristete.Pare nebunesc stiu, dar asta e. Ce sa fac?"
Mai incearca sa vorbesti si cu rudele tale prietenii tai, etc.
Despre chestia cu colegii:
Si eu am patit la fel ca tine.Toti ma jignesc(jicneau).Ce am facut eu:Am vazut ca dirigintele meu nu face nimic,am cerut audienta la director si i-am spus tot ce s-a intamplat. Directorul,a intrat la noi in clasa si a tipat la ei! Cand l-au auzit, si-au inghitit limba.Iar domn' diriginte cand l-a certat directorul, le-a scazut la toti un punct la purtare.
Vorbeste si tu cu directorul scolii si spune-i! Daca nu face nimic, tu te duci la inspectorat. Daca nici inspectoratul nu rezolva, te duci la minister.Sa vezi tu daca mai spune cineva ceva! Ministerul sigur o sa fac ceva!

8 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Situatia in care te afli tu e cam trista si "Naspa", iti dai seama daca mama ta bea, in acasa ta nu o sa mai ai de mancare, curatenie si nu o sa mai aiba grija de tine, sti tu vorba aia ALCOOLUL si URMARILE happy
Incearca sa te revansezi, si spune-le colegilor ca sa nu isi mai bata joc de tine ca te jignesc, si poate unii dintre ei ( care sunt mai buni ) o sa te inteleaga, eu cand patesc asa, in fine eu sunt baiat, chiar nu-mi place sa isi bata nimeni joc de mine, si in clasa cu colegii daca ma poreclesc sau isi bat joc dde mine le bag mana in gat si ajungem la scandal si bataie.
Incearca sa vorbesti cu tatal tau despre situatia in care te afli, du0te la bunici, la matusi, unchi, veri happy si mai uita de clipele naspa. happy
Ei asta e doar o idee.
P.S. Viata poate fi schimbata cand vrei tu happy

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Janetthe a răspuns:

Prima intrebare : fa ceea ce te face fericita
a doua intrebare : daca ai pe cineva alaturi de tine (peste 18 ani) sa se duca cu tine la director pentru a rezolva problema
Iti spun sincer asa mi s-a intamplat si mie faza cu colegi... Succes happy

| Janetthe a răspuns:

Prima intrebare : fa ceea ce te face fericita
problema cu mama ta : incearca sa-l contactezi bunica, matusa ect (cineva care e ruda cu mama ta)
a doua intrebare : daca ai pe cineva alaturi de tine (peste 18 ani) sa se duca cu tine la director pentru a rezolva problema
Iti spun sincer asa mi s-a intamplat si mie faza cu colegi... Succes happy

| BugsBunny034 a răspuns:

Sinucide-te

| AntoniaOrman explică (pentru BugsBunny034):

Tu de ce te bagi in seama?

| anonim_4396 a răspuns (pentru AntoniaOrman):

Ti am dat un raspuns lung dar nu s a salvat si faza e ca vreau sa te ajut pentru ca stiu cum e si nu pot sa l mai scriu o data pentru ca e greu dar daca imi dai numarul tau de telefon iti jur pe ce vrei ca fac orice pot sa te ajut. ai incredere

| Lydia03 a răspuns:

Pai..ca colegii sa nu isi mai bata joc de tine..imbraca-te mai fain la scoala..nu o tinuta simpla..sau poti sa iti aduni bani sau asa..sa iti iei ceva misto ( un penar fain, accesorii etc.) si du-te cu el la scoala..si asa colegii tai nu isi vor mai bate joc de tine..si in legatura cu mama ta..cand nu e beata (scuze ca ma exprim asa) poti sa vorbesti cu ea..si sa ii spui ca ai probleme la scoala..si asa..Sau alta varianta: varianta asta e putin mai complicata..cand mama ta nu e beata ii spui ca toti colegii rad de tine si asa..si i spui ca te-ai saturat si ca vrei sa te muti de la scoala..si daca te muti la alta scoala, cum am spus si mai sus, aduna-ti niste bani si cumpara-ti chestii misto..mama mea nu e alcolista, dar si eu am fost in situatia asta, cand toti colegii mei radeau de mine. Sper ca te-am ajutat :*