Draga mea.Si eu mi-am pierdut cea mai buna prietena chiar acum o saptamana pentru ca s-a bagat o fata in prietenia noastra si hai sa iti zic si ea era genul...Ce faci? bine tu? bine nu vi cu mine pana acolo? dau un exemplu si fac ca nu poot scuze.ea: bine pa si tot asa daca nu-i faceam pe plac se supara. Eu cred ca ea ii fitoasa. Ascultama aici.ii un sfat foarte bun.Asteapta sa se intoarca ea la tine nu sa mai fi tu prostuta ei.iti garantez ca o sa se intoarca daca chiar tine la tine si iti era o buna prietena. daca nu insemna ca se folosteste de tine. mai bine sa suferi un timpca si mine decat sa te foloseasca cum vrea ea.
Hey! Nu-ti face prea multe griji. Du-te la prietena ta si cereti scuze(foarte sincer). Zii ca iti pare rau si ca iti dai seama ca e vina ta. Promitei ca nu se va mai repeta. Chiar daca nu merge, nu trebuie sa te gandesti la prostii, vei pierde timpul in zadar, in loc sa recapeti prietenia. Be positiv! Gaseste o cale de a-i face pe plac. Succes!
Buna. Uite, stiu ca nu e placut sa nu fi bagata in seama si chestii din astea de cei mai buni prieteni. Si eu am avut cearta serioasa cu colega de banca din a 5a. Am plans si eu m-am consumat si ghici ce ..deceaba. Ea s-a mutat in banca cu o alta fata( o alta prietena de-a mea), iar eu m-am mutat cu o fata cu care nu vorbea mai nimeni, dar cu timpul am realizat ca ea este cea mai buna colega. Si prima colega a mai venit la mine sa stam impreuna dar eu m-am atasat deja de cealata, dar acum suntem prieteni buni toata clasa. Deci sfatul meu este sa ii acorzi niste timp, fi diplomata, o sa vezi ca-i va veni dor de tine. Si cu timpul toata clasa cu fete cu baieti veti deveni din ce in ce mai apropiati. Multa bafta
Nu mai lua totul asa.Nu nimic tragic.
Spune-i, cereti scuze si vezi ce zice.Si poate faza cu fitoasa a zis-o in gluma.
Vorbeste cu ea.
RazvanCazan întreabă: