| AnonimusGate a întrebat:

Ma simt groaznic iubesc o fata si ma inteleg foarte bine cu ea dar ma simt groaznic stiind ca nu o pot avea... cand aud ca iese cu un baiat simt ca dau in depresie. Am incercat sa incheii orice relatie cu ea dar nu am putut m-am simtit foarte naspa o zi in care nu am vorbit cu ea, si ea a fost suparata. Am iesit des pe afara singuri dar mna, cred ca ma considera doar un bun prieten. Vreau sa i zic in seara asta ca imi place de ea si as vrea sa nu mai vorbim fiindca stiu ca ea nu ma place. Imi dau lacrimile omg. Ce sa faci viata.

Voi ce ziceti sa fac?

1 răspuns:
| SkyPilot a răspuns:

Esti barbat si lupti pentru ea. Crezi ca nu te place, nu stii. Lasa depresia, pastreaza-ti mintea limpede si gandeste-te ce ai de facut. In mod clar nu ii place unul cu toane, suparacios sau plangacios. Fii destept, glumet, de ajutor. Scoate-o pe afara, nu ii face declaratii dar ofera-i un trandafir rosu. Priveste-o in ochi, zambeste-i, fa-i complimente (nu "esti frumoasa" ci "X iti sta foarte bine" sau "imi place cum esti imbracata azi"). Cand vorbesti cu ea, atinge-o usor pe brat sau pe umar (dar nu des) ca sa punctezi ce ai de spus.
Vezi si aici:
http://www.wikihow.com/Escape-the-Friend-Zone