| Laur633862718 a întrebat:

Bună,TPU...mă simt într-o încurcătură.Eu am repetat totul la mate(deoarece eram bâtă) și la algebră mi-am revenit și la geometrie am repetat tot,știu formule,știu proprietăți, dar când fac o problemă de la geometrie din E.N.(subiectul 3) Nu știu nimic! Mă îngrijorez, deoarece eu vreau la Mate-Info Bilingv la un liceu bun din Județ (pentru pasiunea mea de a vedea cum se construiesc programe și algoritme și îmi place și algebra)...Ce să fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, este foarte bine că ştii formulele pe de rost, dar contează foarte mult să ştii să le şi aplici. Îţi zic sincer şi eu am progresat ceva mai greu la geometrie, dar pentru aia am făcut meditaţii şi am luat o notă destul de mare la evaluarea naţională (şi eu am fost la profil de mate-info, btw happy ). Dacă crezi că ai nevoie de ajutor poţi lua nişte meditaţii. Sau dacă ai o situaţie financiară mai redusă poţi să lucrezi şi singur, desigur. Rămâne la latitudinea ta ce decizie iei. Vorbeşte şi cu părinţii şi vezi ce îţi zic şi ei.

| Laur633862718 explică (pentru anonim_4396):

Am uitat să explic că sunt la meditații.dar progresăm c-am greu (dabia în a 5-a) și nu am alt undeva unde să mă duc

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul asta inseaman ca repetatul nu a ajutat daca nu ai facut si multe exercitii, ca sa stii sa aplici formulele si teoremele.
Mai pune si lucreaza pana nu vei mai avea probleme si vei stii sa rezolvi toate exercitiie si problemele.

| Laur633862718 explică (pentru Violleta2022):

Hmmm...mi-ai dat o idee.Să fac câte 20 de probleme de la patrulatere până la relații metrice( știu mai bine înainte de ele)

| dullcat a răspuns:

Buna.Ia in considerare sa faci pregatire.E solutia cea mai rapida si eficienta. Daca nu, mai poti cauta pe Youtube, sunt canale in care explica direct profesorii cum sa rezolvi subiectele.

https://www.youtube.com/......s?/results

Succes.

| Skarr a răspuns:

Meditatii. Cel mai bine iti explica un profesor care stie ce face.
Dar nu sa te invete copy - paste o formula.
Sa te invete de ce trebuie sa faci asa exercitiul

| Laur633862718 explică:

Sunt la meditații, dar suntem în clasa a 5a și mergem destul de încet(facem mai mulți) și nu am alegere, deoarece la mine nu prea sunt alți profesori+(domnul meu de meditații decamdată nu mai face)

| Nume2utilizator a răspuns:

Iei cartea cu subiecte, treci prin toate, te autocorectezi si o iei de la capat. Un meditator ar putea fi util, insa nu mandatoriu pentru succes.

De asemenea cola amestecata cu suc de portocale, jumi-juma, m-a trecut prin toata facultatea