Ar trebui sa fie multumiti de tine asa cum esti, daca nu sunt, sa fie sanatosi tu esti in felul tau, fratele tau este in stilul lui, nu vor sa inteleaga incearca sa-i ignori si treptat o sa se potoleasca sa aiba atata pretentii asupra ta.
Nu sunt genul de fata care poate sa ignore ce se petrece in jurul ei. Cand aud numele meu, sunt curioasa sa aud ce se zice despre mine. Cat despre parinti, ei cred ca au o parere proasta, dupa cum cred eu.
Atunci sa o aiba in continuare, nu conteaza, tu continua sa faci ceea ce ai facut si pana acum, parerea lor este mai putin importanta atata timp cat tu stii cum esti si de ce esti in stare.
Nu esti ciudata deloc si te inteleg perfect findca asa mi se intampla si mie.Stiu cum e si cat neintelegatori pot fi parintii dar nu cred ca ei vor sa fi copia fidela a fratelui tau, vor doar sa ajungi cineva in viata.
E normal sa nu mai ai aceleasi note ca pe clasele I-IV deoarece materile din clasele mai mari nici nu se compra cu cele din ciclul primar.Si chiar nu poti sa fi cel mai bun la toate materile pentru ca nimeni nu e perfect
P.S.Da intotdeauna ce ai mai bun si straduiestete sa ai note cat mai bune iar daca si atunci parintii tai nu sunt multumiti poti sa ii ignori...chiar daca e cam greu