Bineînțeles. 8 e medie mare.
La mine în liceu au intrat la științe sociale și elevi care aveau media sub 7. Deci, nu-ți fă griji, o să fiți în aceeași clasă încă 4 ani!
Mersi mult pentru raspuns m-ai facut sa ma simt mult mai bine... sa speram ca asa va fi
Buna! Mai mult ca sigur o sa intrati pentru sunt medii destul de ok, insa presupunand ca una dintre voi intra la alt profil se poate muta pana sa inceapa scoala.
Da.o sa ma pot muta eu daca ea nu intra dar numai daca o sa mai fie locuri. dar acum sunt sigura ca vom intra deci nu imi fac griji pentru asta dar iti multumesc pentru raspunsul tau
Da o să intrați, o să vezi că mulți care au dat la acel profil nu vor avea medii foarte mari. Așa eram și eu speriată, și totuși am intrat.
Îți urez baftă, și să ne anunți dacă ai fost admisă.
Eu am sa intru doar de prietena mea imi este frica ca nu intra.ea are media 8, 09 si eu 9, 08 si am sa va anunt desigur
Aaa. am uitat sa iti multumesc pentru raspuns asa ca mersi mult pentru raspuns:* !
Da veti intra, nu iti fa griji. Dupa cum a spus si ladydaianne, stiintele sociale e c-am slab. 8 si 9 sunt note mari pentru un profil slab. Stai linistita!:*
Mersi mult pentru raspuns :*
Am intrat amandoua impreuna la acelasi profil si la acelasi liceu .Va multumesc tuturor care m-ati facut sa nu imi mai fac griji si sa ma simt mai bine .Ce bine ma simt ca am sa mai fiu impreuna cu ea 4 ani ea e cea mai buna prietena a mea asa ca anii astia vor fi foarte frumosi .