| vreausaimicumpar3plante a întrebat:

Buna TPU!
Ma voi duce la absolvirea iubitului meu.
Acolo ma voi intalni cu parintii lui.
Cu tatal lui nu m-am mai vazut niciodata, dar mama lui mi-a fost profesoara si ea ca persoana e rece.
Nu stiu cum sa ma comport in preajma lor. Nu stiu cum sa fac o impresie buna. Ce sfaturi imi dati?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Absolivire de scoala generala, liceu sau facultate?

| vreausaimicumpar3plante explică (pentru Violleta2022):

Facultate, suntem mari amandoi

| Violleta2022 a răspuns (pentru vreausaimicumpar3plante):

In cazul asta, comporta-te ca un adult: mergi si prezinta-te daca iubitul tau nu o face, desii este preferabil ca el sa faca prezentarile.
Dai mana cu ei, ii saluti si le vorbesti politicios si daca esti intrebata de ceva le raspunzi calm si politicos.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu trebuie să știi ceva special. O impresie bună faci când te comporți natural.

| Nirvanaaa a răspuns:

Fii tu insati ca sa nu te stresezi de ce impresie faci. Cu cât te străduiești sa fii cumva, cu atât nu iti iese și riști sa dai în penibil.
E rece ca profesoara poate, cu familia ei nu e așa.
Fii sociabilă cu ei și va fi ok. Nu te duce cu idei preconcepute, așteaptă sa ii cunosti și după formează-ti opiniile.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Cum a zis și @tasr123, poate ea ca profesoară se comporta altfel decât se comportă în familie.
Fii politicoasă și îmbracă-te decent. Asta e tot ce-ți pot spune de pe acum. În rest te adaptezi la situație. Întreabă-l pe iubit cum sunt părinții lui, să-ți faci o idee.

| tasr123 a răspuns:

Nu stii cum e mama in realitate, ca profesoara are un anumit comportament, dar imi imaginez ca se comporta altfel cu familia, iar cu tatal, speri la ce e mai bun. Te comporti normal, politicos, cu respect, si speri ca totul sa fie bine. Succes!