anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai am putin si intru la liceu. Eu sunt din constanta si as vrea mai inkolo sa fac medicina de aceea va rog sa imi dati niste pareri si sugestii la le ligeu pot sa dau si profil (luand in calcul ca am media peste 9). Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| iStarry a răspuns:

Buna happy si eu sunt din Constanta si daca vrei sa te duci la o facultate de medicina, trebuie sa te duci la profil real...eu m-am dus la liceul Traian la stiintele naturii(ultima medie a fost 9, 14)dar sunt multe alte licee bune: Ovidius, Mircea(asta e cam de fite si nu prea se face scoala), Mihai Eminescu, etc happy

| RosseRosse a răspuns (pentru iStarry):

J eu vreau sa intru la traian la mate-info... cum ti se pare likeul?

| iStarry a răspuns (pentru RosseRosse):

Pai e cam greu intr-a 9a...adica sunt FOARTE multe teme si are un orar cam tampit, dar in rest e frumos, sunt si cativa profi cu care ne intelegem ca si cum ar fi parintii nostri si clasa in care am intrat e foarte buna si asa iti faci multi prieteni happy

3 răspunsuri:
| KokoFredyRadulescu a răspuns:

Nu stiu ce liceuri sunt in constanta dar cu medie peste 9 ar trebui sa intrii la ce liceu iti doresti...profilul de luat ar fi "stiintele naturii"(profil de baza pentru a urma medicina) daca nu...mate-info..dar mai greu acolo cu urmatul medicinei