anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai am si eu o problema, imi place de un baiat. El este dragut si de treaba si ne intelegem super ok. Problema este ca eu sunt ceva de genul "emo" dupa cum considera unii, dar nu ma tai la vene si nu am ganduri sinucigase, imi place doar stilul vetimentar si el nu are acelasi stil si comportament sa spun asa.Eu nu sunt atat de "innebunita dupa el" dar ma face sa ma simt bine cand e in preajma. Unii spun ca ne-ar sta bine impreuna dar altii spun : " ce? tu cu ala? u nu vezi ca e alt stil? nu va potriviti! ce sa cauti tu cu el? " si imi este teama ca daca vom fi impreuna ceilalti vor rade de noi. imi puteti spune ce sa fac? dau fundita.

Răspuns Câştigător
| RoRoxana a răspuns:

In prm. Rand :Conteaza sa fii tu fericita nu "lumea"
In al doilea rand:Tu saruti gura lui, nu gura "lumii"
In al treilea rand:Lumea vorbeste.lumea aude. Tu nu trebuie sa ii bagi in seama.Cuvintele unora pot fi din invidie sau din interes propriu pentru ca toti isi urmresc propriul lor interes.
Nu uita:Nimeni nu'ti vrea binele! Doar parintii!
Lasa'te condusa de sentimente pentru ca nu'i poti porunci inimii. Daca tu il placi iar sentimentul e reciproc atunci parerea celorlalti nu conteaza.

Sunt sigura ca te vei descurca:*
Te pup:*

2 răspunsuri:
| Rioko a răspuns:

Nu ii lua in seama, gandeste-te el se simte bine in preajma ta?
Daca vrei ca "voi" sa existe trebuie sa va simtiti bine unul cu celalalt adica pana la urma nu conteaza ce zic ceilalti conteaza ce simtiti voi.
Ce sa faci vorbeste cu el... bine vreiam sa zic sa vorbesti cu el cand crezi ca e momentul potrivit, pentru ca tu deja incepi sa tii la el (sau asa pare) si l-ai putea indeparta daca sari dintr-o data.
fii prietena si incearca sa fii sincerawinking e mult mai bine asa
Daca te place cum esti atunci bine e ok daca nu... atunci e o problema si ar trebui sa te gandesti la el doar ca la un prieten.

| Tiffany89 a răspuns:

Eu iti zic sa nu te intereseze parerile altorahappy

Bafta:*