| elutzagty a întrebat:

BUNA TPU.mai de mult am fost cu un baiat la iubit ft mult si el nu prea ma placea zicea kas obsedata am fite si chestii. m-a lasat mie si acum imi place de el si azi am fost pe acolo la el ne-am intalnit cu gasca si a venit o fata pretena mea cea mai buna si spre seara m-a sunat si mi-a zis ca el pe ea o iubeste si normal cand am vz sms ul logic ca bocesti.si cand ii spun ca-l iubesc zice ca bag vrajeli.si mi-a zis ca se comb cu mine de ziua mea si sa comb cu alta ce cadou frumos.si mi zis sa nu ma mai intorc la el ce sa fac nu mai pot vreau sa fiu din nou fericita,,, il iubesc.pretena mea nu prea da dovada de incredere credeti ca daca il lasa el va suferi si se va intoarce la mine.eu nu ma las pana nal am il iubesc.Cum sa-mi recastig increderea in >tip?

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

E clar ca acest baiat nu ar suferii daca tu l-ai lasa balta, ptc se vede ca pe el undeva l-a durut de tine mai mereu deci nu ar avea nicio problema daca l-ai lasa balta.Nu mai poti recastiga increderea in el ptc nici nu ai avut-o daca el ti-a confirmat sa il uiti e clar ce mult tine el la tine deci mai bine l-ai uita si te-ai uita la alti.Persoane ca el e bine sa le tii la distanta pentru ca ele te fac sa suferi, el ti-a zis de ziua ta ca se pune cu tine si s-a pus cu alta... e clar ca vroia sa isi bata joc de tine si sa te faca sa suferi stiind ca tu inca il mai placi, deci eu zic sa nu il mai bagi in seama si sa te uiti la alti baietii care iti merita atentia.

0 răspunsuri: