| Shnitzy1324 a întrebat:

mai este ceva timp pana la ziua mea,treaba e ca acum, nu prea doresc sa o sarbatoresc, insa parintii mi-au spus ca pot face tot ce vreau, ca imi vor sustine alegerea.Ei sunt divortati.Nici cadou nu stiu ce vreau.Mama vrea sa-mi i-a o bratara, inel, ceas.etc ceva scump ( nu sunt amatoare ), tata l-a fel m-a intrebat ce vreau.Am o prietena foarte buna,si ne petrecem timpul mereu impreuna, traim foarte aproape, la inceput m-am gandit sa fac o zi doar unde noi doua sa ne distram insa asta o facem in fiecare zi, iar in familie mi-am sarbatorit ziua de vreo' 2-3 ori, si m-am plictisit.Cunoscuti sunt destui, dar.....Sunt in pana de idei si nu stiu ce sa fac sad. Apropo implinesc 15 ani.

1 răspuns:
| popm3 a răspuns:

Din moment ce faci doar 15 ani, nu ai ''voie'' in cluburi...chiar daca zici ca ai mai petrecut ziua de nastere in familie nu e o idee rea sa o mai faci o data, dar mai invita si ceva cunoscuti care sunt mai apropiati de inima ta si sa u uiti si cea mai buna prietena...de cadouri nu iti face griji, o sa primesti chiar daca nu ai preferinte si ai zic ca nu vrei.Imi pare rau pentru parintii tai ca sunt divortati iar daca chiar tii la ei, macar de ziua ta sa ii vezi alaturi impreuna(parerea mea)
LA MULTI ANI!