| xXFrappeGirl a întrebat:

Mai nou, m-am imprietenit cu un baiat puppy dog eyes. Si ne intelegem bine, doar ca de ceva timp, intru doar eu pe el, adica am impresia ca s-a plictisit de mine, si ca imi raspunde doar asa ca nu are ce face.

Tot ziceam ca nu o sa mai intru pe el, ca il las pe el sa intre daca are chef si din astea, dar nu pot. mi-e frica sa nu pierd acea prietenie dintre noi.

Ce pot sa fac in privinta asta? puppy dog eyes.
Funda.

4 răspunsuri:
| Andreea_Deya_1998 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el despre asta poate are niste probleme, si atunci e normal sa se poarte asa, sau poate ca incepe sa ii placa de tine si este confuz, dar cel mai bine e sa vorbesti cu el despre asta dar nu pe mess pentru a nu iti raspune din nou asa de plictisit, oricum baietii nu se plictisesc de fetehappy

| LadyDeny a răspuns:

Asta nu e prietenie, un prieten adevarat se intereseaza de tine, abia asteapta sa vorbeasca cu tine, ii pasa de tine, cauta sa te cunoasca mai bine.
Acest baiat probabil s-a plictisit de unele fete si a intrat in discutie cu tine doar asa de plictiseala sau sa vada daca esti o tinta usoara.
Nu are rost sa mai pastrezi legatura cu un asemenea baiat. Daca vrea sa fie prieten cu tine va cauta sa discute cat mai mult, sa te cunoasca, sa te intrebe ce s-a intamplat si chestii din astea.winking pupici si ai grijawinking

| Bubutza13 a răspuns:

Pai, incearca sa il intrebi daca s-a plictisit de tine. Am patit si eu asta de vreo 2 saptamani. Poate ii place de cineva si ii e rusine sa iti spuna, sau ai facut ceva gresit? happy