| Love0and0Smile a întrebat:

Buna TPU:*maine am festivitatea de premiere si sunt in clasa a 8a si o sa se dea la profesori cate o floare. tot maine e si ziua matusii mele si m-am gandit ca dupa ce se dau florile la toti profesorii, sa iau si eu buchetul de pe masa si sa spun cateva cuvinte dar nu stiu ce. ajutati-ma. stau cu dansa de 6 ani ca parintii sunt plecati si ea acum implineste 27 de ani. ce as putea sa ii spun? cv care chiar vreau sa o emotionezebig grin multumeschappy

Răspuns Câştigător
| Denisadraguta a răspuns:

Ce crezi despre asta:
Te iubesc mult deoarece mi-ai fost alaturi mereu, in tot acest timp mi-ai fost ambi parinti, unica mea familie, pe tine te iubesc cel mai mult in viata, tu ai fost mereu alaturi de mine mereu m-ai sfatuit in tot ce trebuie sa fac si nu doar atat.Pe langa faptul ca mi-ai fost ca un parinte mi-ai fost si cea mai buna prietena.Cu tine am putut mereu sa vorbesc orice si mereu ai avut grija sa imi fie mie bine.De accea te iubesc din tot sufletul!
Ce zici? Te-am ajutat? Sper ca dawinking

1 răspuns:
| Love0and0Smile explică:

Ma gandeam la " si totusi mai exista pe langa toti profesorii cineva care m-a indrumat in viata si mi-a fost si mama si tata... etc" dar vreau de la voi altcevawinking