Http://www.viatadeliceu.ro/tehnici-de-copiat/metode-de-copiat/
bafta! sper sa nu te prinda :D
Scrii pe banca formulele sau caiet in banca faza cu scrisu merge pui foaia peste si o muti sa vezi sau iti scrii pe o foaie ce n-ai inteles o intorci si zica e ciorna cand va da teza citesti pe ea
Pai, eu as zice sa nu copiezi dar daca chiar vrei, foloseste varianta cu palma sau foloseste-o pe cea noua. Banuesc ca voi dati teza pe foaie A4, Poti sa iti iei mai multe foi, vreo 10, undeva la mijlocul celor 10 foi poti pune o hartie tot A4 pe care sa scrii regulile si in timpul tezei cand profu/a se duce in spate/fata clasei poti sa te uiti
Scrie-ti pe banca sau pe o foaie pe care o intorci si o pui drept ciorna aste mi-or functionat sau caiet in banca.
De ce sa copii? In primul rand ar trebui sa te pui pe invatat sau sa faci exercitii mai multe inloc sa copii.Si iti zic sincer cu ce te ajuta daca copii? Nu o sa stii niciodata cum o sa se rezolve.Si e mai bine sa iei o nota mai mica decat sa iei o nota mai mare pe nemeritate.Nici eu nu prea ma descurc asa de bine la geometrie dar am facut exercitii si am mai stiut ceva ceva la teza.Mai bine nu copia ca daca o sa te prinda profesorul ca o sa copii o sa iei o nota si mai mica...pentru ca la teza fii sigura ca profesorul e cu ochii pe elevi.Asa ca nu ai alta varianta.
spanak3 întreabă: