| Taylorrrrr a întrebat:

Maine dau test la religie. ma gandeam : cum sa copiez? straight face Eu NU STIU NICI O LECTIE DE LA RELIGIE! Eu ma gandeam in felul urmator : imi iau un hanorac negru larg, si imi bag telefonul cumva inauntrul hanoracului, pe piele cumva, stiti voi, si imi scot o casca la maneca si imi pun mana la ureche si ascult intregistrarea lectiilor. Am doar 4 ..deci eu zic ca ar merge. Dar, am S2 si e cam mare, imi e frica sa nu se vada ca il am sub hanorac, sau sa se scoata castile din telefon. Ce alte metode mai copiat sitit?

PS : profu' sigur se va plimba prin clasa si cumva ma va vedea daca nu se plimba deoarece stau in penultima banca de la perete si se vede de la catedra big grin.

FUNDAA!

20 răspunsuri:
| iloveunicorns a răspuns:

Citește de câteva ori lecțiile mă, și când mergi la școală vorbești și tu cu colegii sa vă faceți copiuțe.

| Taylorrrrr explică (pentru iloveunicorns):

E destul de veche metoda cu copiutele, si m-ar vedea, deoarece e randul colegului meu de banca sa stea la perete.

| iloveunicorns a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Păi și eu copiam cu colegu de bancă, vorbeam foarte încet..sau când e profu la o altă bancă copiăm unu de la altu, cu cuvinte. cel putin la ora de engleză copiam cu colegu de bancă la greu, si nu prin foi, ci ne vorbeam normal. pana mea, mai repeti si tu prin pauze cu colegi. că n-o fi așa greu.

| alin567 a răspuns:

Si eu am dat pest la religie azi si a facut in felul urmator(profu):pe cei care i-a prins ca au copiiat le-a pus 2 si cei care au vrut le-au scazut un punct la test si la urma sa enrvat si cu nervii lui laughing ne-a pus la cativa(primii 7 de la catalog ca s-a sunat si restul au scapat) intrebari din anii trecutuii si cica ne-a pus 2 si face media cu testul laughing
Pe mine sincer a doare undeva de religie si din partea mea pot sa am si dedia 5.Nu am timp sa invat sau sa ma complic la religie cand am alte materii de baz de ex mate, romana.chimie,fizica.franceza...
PS: ramana la varianta clasica nu hartiuta la geografie laughing rolling on the floor

| Xtadelo a răspuns:

Te gandesti ca daca e profesor de religie te va ierta daca te prinde?
Decat sa stai in fata Pc-ului ai putea sa pui mana pe carte si sa inveti.

| Taylorrrrr explică (pentru Xtadelo):

Nu avem carte la religie rolling on the floor). Si in caiet faceam numai liniute cand ne dicta.

| Xtadelo a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Daca nu ai lectile, cum le inregistrezi? waiting
Oricum, inca ai timp sa faci rost de ele si sa le inveti.

| Taylorrrrr explică (pentru Xtadelo):

Le inregistrez in clasa big grin

| S8N a răspuns:

Pai depinde.Eu am copiat o singura data la Biologie, si am test la religie maine.La biologie si-a pus colegu de banca caietu sub fund.Eu cred ca ne-a vazut profu ca si vorbeam intre noi, da ne-a lasat.

| Inemes a răspuns:

Bine ca te-ai trezit acum ca nu ai lectile... daca nu-ti arde de invatat sa ramai cu liniutele.

| Taylorrrrr explică (pentru Inemes):

Stiam ca nu le am. Doar 2 copii din clasa le au. happy

| Iulian03 a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Ai reusit sa faci chestia asta? Cu copiatul?

| popmirgea1999 a răspuns:

Orice profesor daca vrea sa te lase sa copiezi te lasa daca nu vrea sa te lase poti fi cel/cea mai bun/a hot/a ca tot nu copiezi laughing

| Taylorrrrr explică (pentru popmirgea1999):

Mdea, eu nu sunt de acord... Unii profesori ii lasa pe unii, si pe altii nu oh go on

| Taylorrrrr explică:

Si apropo, metoda la care m-am gandit eu e buna? A incercat-o cineva?

| dany248y a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Cum se numeste profesorul tau

| dany248y a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Stai in bosanci

| frumusica97my a răspuns:

NUSTU ce sa zic ADICA de obicei la mine niciun PROF nu face asa!
In ce cls esti?

| Maaadaaa a răspuns:

Scrii mesaje cu lectiile, desi, probabil, ar fi cam mult de scris

| Maaadaaa a răspuns:

Xeroxezi lectiile si le pui sub fund si te cracanezi ca sa citesti