| larysa_5081 a întrebat:

maine dimineata se pleaca la covasna la cules de cartofi! am cei mai buni prieteni care pleaca si imi pare rau, foarte rau ca vor pleca. cel mai bun prieten al meu il consider ca un frate-are 20 de ani, eu 13( chiar ne-am facut frati de sange), si fostul meu prieten ( inca mai tin la el, si foarte mult) si mai pleaca si altii dar adevarul e ca doar pentru astia 2 imi pare foarte rau. nu stiu ce s-a intamplat, asta cred ca se datoreaza ca sunt foarte apropiata de ei, mai ales de "fratimiu" care ala daca aveam probleme ma scoatea mereu. acum nu mai are cine sa ma ajute sau sa-mi dea sfaturi( totusi, vb la tel dar nu e la fel ca fata in fata). ei vor sta pana la sfarsitul lui septembrie. aman2 miau promis ca imi vor face cadou cand vin acasa ca va fi ziua mea pe 20 sept si ei stiau asta dar habar nu am de unde stiu ei asta dar in fine. si fostul meu prieten ma inteleg super bine cu el, inca am ramas prieteni foarte bun si el chiar mia mai batut apropouri ca ne vom pune impreuna si asa si va fi! si faza e ca nu am avut timp sa imi iau ramas bun de la ei deloc! crying

voi ce spuneti sa fac? sunt foarte suparata si nu stiu ce sa faccrying(((((((((

3 răspunsuri:
| alinnephilim a răspuns:

Be strong! Vorbeste cu ei la tel cat mai des. Oricum n-ai ce sa facii trebuie sa te acomodezi, sa vezi ce bucurie o sa ai cand o sa se intoarca. Stii cum e sa mananci 20 de aripioare picante, si dupa sa bei suc? tongue ceva de genu...

| larysa_5081 explică:

Faza e ca ama2 mi-au spus ca vom vorbi in fiecare seara si imi vor povesti tot ce fac si ce mananca si unde se duc si etc. voiam sa mai mentionez in intrebare ca eu am 13 ani!

| DeyuDeea a răspuns:

Te inteleg insa in cazul meu e mai dificil. prietena cu care ma inteleg bine se muta in alta tara chiar maine! Nici nu am apucat sa ii dau amintirea care am pregatit-o! Sa trec la problema talaughing
Poi despartirea ta nu e pentru mult timp in acest timp poti sa devi mai puternica! Nu vei putea depinde pe "fratele tau" mereu. Amintirile vor ramane mereu la locul lor (in inima ta). Fii puternica! Bafta!