Buna Roxy!
Uite iti voi de ceva care inventez chiar acumdeci e pe bune, tot ce imi vine in cap!
-As vrea sa iti multumesc pentru ca mi-ai fost alaturi si ca ai stat langa mine cand mi-a fost mai greu.As vrea sa iti multumesc pentru ca mi-ai pastrat toate secretele, tot adevaru, minciunile etc si ca mereu pot gasi un sfat la tine.Acum,in prag de sarbatoare,o stea a rasarit pe chipul tau. Vreau sa ma crezi ca sunt mandra de tine si stiu ca mereu vei fi alaturi de mine, de aceea iti urez un sincer "La Multi Ani".
-Imi aduc aminte prin tot ce am trecut, tot ce am suferit si toate clipele vesele.Toate sentimentele mele:bucurie,tristete, singuratate, tradare etc.Si am trecut prin toate acestea, cu ajutorul tau.Sa ne vedem sanatoase si peste 40 de ani...impreuna!
-Ti-am trimis acest mesaj cu ganduri pasnice.Sa iti demonstrez ca vreau sa fiu prima care te felicita, prima care vrea sa iti daruiasca inima, prima care s-ar oferi sa te ajute in orice situatie si ultima care te-ar lasa sa pasesti pe calea cea gresita.Astazi a inflorit a-12-a-[sau cati ani implineste]floare din buchet.La Multi Ani!
-Pune in mesaj toate amintirile petrecute cu ea si gata
Succes!
Iti doresc din suflet viata sa-ti fie asemeni unui drum pe care sa te insoteasca adevaratii prieteni: DRAGOSTEA si OPTIMISMUL. LA MULTI ANI!, Iti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada si numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!
A mai trecut un an
Tei facut mai mare
Dra vei ramane mereu
Aceeasi floare
Eu nu sunt ca alti
Sati spoon doar la multi ani
Eu iti uraz un dulce spor la ani, Te iubesc
Funda?
App mai bien il trimiti la 12 noaptea ar fi mai frumos
Tins a mentionez nu-i poezie eu am pus-o asa ca sa nu poon puncte intre ele.
"Hei draguta! Ce mai faci? Am auzit de undeva ca astazi este ziua ta. Nu.ti voi spune La Multi Ani!, pentru ca asta iti doresc toti dusmanii, dar as vrea daca vrei si tu sa te duci pana in baie si vei gasi acolo cel mai frumos cadou; un fel de tablou lucios cu o imagine miscatoare. In acea imagine se va afla cea mai frumoasa dintre fapturi iar daca pe tot parcursul vietii tale vei avea incredere in ea totul va merge ca pe roate." - sper sa iti placa; a fost ce va pe moment, fara prea multa inspiratie. Toate cele bune
"Buna dimineata! Stiu ca ti-am stricat ziua, trezindu-te la ora 5, dar am vrut sa fiu prima care iti trimite un mesaj special si original, cu ocazia zilei tale de nastere. Nu l-am primit inca de pe TPU, pentru ca merge cam greu, dar o sa ti-l trimit imediat ce ajunge la mine."
Poti scrie : Buna dimineata...o zi noua este o zi minunata asa ca sari din pat, este ziua ta! O mica pasare s-a asezat la tine la fereastra sa iti aduca mesajul meu, primul mesaj cu ocazia zilei tale de nastere! Ca ziua ta sa fie si mai frumoasa ti-am pregatit o surpriza ( ii poti dedica o melodie la radio sau sa ii prezinti un video clip cu voi 2 ). Eu asa am facut cu prietena mea si i-a placut mult. Sper ca ti-am fost de ajutor.