| ღKittyღ_1281 a întrebat:

maine fiind 1 aprilie adica ziua pacalelilor(stiati asta) vreau sa le fac farse colegilor mei si profesorilor...maine am diridentie geografie engleza si tehnologie... m-am gandit ca la dirigentie sa ii zi doamnei diriginta ca toti din clasa(sau cativa 5 6 7 elevi) am luat nota 4 la mate sau la romana pentru ca nu am avut o trusa de geometrie...la geografie as putea sa ii zic domanei ca a fost un cutrem foarte mare in africa si acum madagascarul este unit de africa! la engleza nu-s tiu ce as putea sa ii zic doamnei si nici la tehnologie! speneti-mi voi:
1 ce parere aceti despre ceea ce vreau sa le fac doamnei diriginta si d-nei de geo? daca nu va palce ce vreau sa le fac spuneti-mi parerea vostra
2 ce sa le fac doamnelodr de eng si tehno?
3 ce sa le fac colegilor?

6 răspunsuri:
| marinteodora a răspuns:

Eu sincera sa fiu cred ca ai avut idei super bune
la engleza cred ca ar tri sa ii spui ca xcel mai mare englez va veni azi la voi

| TheDarkOne a răspuns:

Si eu am maine dirigentie si geografielaughing

paithinking sa vedem...
are cineva de la voi din clasa cheia de la usa?
iesiti toti, incuiati clasa s va ascundeti vine diriginta vede clasa incuiata si pleaca, apoi intrati toti in clasa si mergeti la cancelarie sa o intrebati pe diriginta de ce nu mai vine odata la oralaughing)

daca nu aveti cheia eliberati tot din clasa(geci, ghiozdane etc.) sa fie clasa goala si va ascundeti, continuarea ca mai susbig grin

| TheDarkOne a răspuns:

La engleza spune ca bill gates este la voi in scoala / oraslaughing

| dayana113 a răspuns:

As avea o idee dar... doamnei de engleza ai putea sa-i zici un cuvant care nu egzista gasesti unu partnay sau vezi tu si doamnei de tehno chiar nu stiu

Răspuns utilizator avertizat
| pass4pass a răspuns:

Gindestete la altceva pentru diriginta.nu e bun