anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine in 26.02.2012 e ziua mea si vreau si eu o tinuta cool si un machiaj super vreau poze si informatii va rog
Dau fundita :X

Răspuns Câştigător
| adorciocolata a răspuns:

Depinde ce iti place. Daca iti faci ziua acasa iti recomand sa porti colanti, un pulover mai lungut cu sclipici sau ceva de genul, cizme si accesorii. Sau poti opta pentru o fusta pana la genunchi mai bufanta, un tricou, bolero, sandale si accesorii. Uite si cateva linkuri: http://www.ceimbracazi.ro/2009/10/tinuta-pentru-ziua-de-nastere/
http://www.mayra.ro/moda/sesiuni-de-stil/tinute-pentru-ocazii-speciale/
Cat despre machiaj, ar trebui sa stiu ce culoare au ochii si parul tau. Dar, am sa incerc sa iti dau cateva sfaturi. Daca petrecerea ta este ziua, nu trebuie sa optezi pentru un machiaj strident. E de-ajuns sa fie simplu si de efect. Pentru machiajul fetei, da-te cu fond de ten mai intai ca sa astupi imperfectiunile, corector si pudra pentru a fixa machiajul. Daca ai o varsta frageda nu trebuie sa te dai cu toate 3 deoarece tenul va parea prea incarcat. Foloseste crema coloranta sau corector. Poarta un blush roz pal, piersica sau bej. Pentru machiajul ochilor, cum am mai spus conteaza culoarea ochilor si a parului. Daca ai ochii albastri: lila, indigo, gri, violet, turcoaz, portocaliu. Ochi caprui: maro, verde, albastru, indigo, purpuriu. Ochi negri: albastru, pruna, verde sau smokey eyes pentru seara. Ochi verzi: maro, auriu, roz, lila, pruna. Creionul de ochi si rimelul: negru. Pentru machiajul buzelor, poti opta pentru culori deschise cum ar fi roz deschis, nude sau piersica daca ai pus accentul pe ochi si nuante de intensitate medie sau inchise cum ar fi roz, mov sau rosu (ai grija ca rujul rosu nu este atat de usor de purtat) daca nu ai pus accentul pe ochi. Creion de buze nu prea iti recomand sa folosesti. Nu exagera cu sclipici de ochi, strasuri sau gene false prea lungi. Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| BlackAngel232001 a răspuns:

Esti constienta ca trebuie sa arati cel mai bine, nu? tonguelaughing.Incerca ceva nici prea de iarna nici de toamna tongue St sigura k celalalte asa vor face...Incerca sa fii cat mai Oki, adica in still Party chiar iesi in oras.O sa-ti vina super o geaca lungutza, sa nu fie peste fund sau daca este cu inaltaminte joasa big grin o pereche de bascheti inalti si daca geaca e mai scurta incerca niste cizme lungi albe ( de preferabil un paltonas Albastru inchis si cizmele albe big grin) big grin...la culori iti recomand sa fie ceva intre si intre.adica nici prea deschise nici prea inchisebig grin. ceva potrivit pentru o mica adolscenta. La multi ani si iti urez sa ai tot norocu` din lume, nu`ty urez sanatate pentru ca si cei de pe Titanic au avut si tot au murit laughing >big grinbig grin. si un machiaj care sa se asorteze cu tinuta

| adorciocolata a răspuns:

Uitasem... la multi ani! happy

| BiieBiebs a răspuns:

Multumesc si sorry ca nu am dat funda mai repedewinking si multumesc din nou

| AmaSookie a răspuns:

Buna! Sa incepem cu machiajul. Deci, eu as spune sa nu te machezi prea strident. Pentru a impresiona nu trebuie sa se vada ca te- ai straduit foarte tare. eu as spune sa folosesti rimel, tus sau creion de ochi. Iar fond de ten foarte putin...doar unde ai cosuri(dc ai cosuri). Iar cu far de pleope sa nu te dai foarte mult, adica nu pana la sprancene. apoi...la tinuta: sa porti blugi sau colanti. Iar ca bluza vezi tu ce ti se potriveste. Ce te prinde.winking. Bafta si la multi ani! :* happy