| Dafii a întrebat:

Maine la scoala as vrea sa ma imbrac intr'o rochita roz, cu un dres de culoarea pielii si balerini crem.
Parul il fac in waves, daca imi va sta laughing!
Problema este urmatoarea, dirga e cam "rea" si am prima ora cu ea.
Dar, rochia nu este deloc cu decolteu, din contra acopera sanii si este cam pana la genunchi, deci nu cred ca ar fi o problema. Mai precizez ca nu este nici mulata, este doar rozalie.
Credeti ca va spune ceva? Sa ma imbrac asa? Profit de faptul ca, esti ultima saptamana si poate nu va spune nimic.

10 răspunsuri:
| ℓαυяα a răspuns:

Mai bine nu, nu este o tinuta de scoala happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Tu o cunosti mai bine ca noi. Daca e tacanita, va tine la principiile ei pana in ultima zi.

| fuzzer a răspuns:

Atata timp cat este decenta, nu vad care ar fi problema.La scoala intr-adevar,trebuie sa ai o tinuta corespunzatoare, mai ales daca esti fata, sa fi decenta, dar daca imbracamintea ta respecta criteriile astea, e ok.Deci mult noroc.
Te pup!

| Dafii explică (pentru fuzzer):

Da. adica deocltue nu are deloc, mai mult ascunde este aproape o palma peste genunchi asa cum cerea diriga la fusta, problema este ca e roz...

| fuzzer a răspuns (pentru Dafii):

Nu conteaza culoarea, sa fie si verde cu picatele, atata timp cat esti fata serioasa.

| SimonaCristina a răspuns:

Eu zic sa te imbraci asa doar la premiere...Adica...nu stiu, s-ar putea s-a cam zica ceva.Totusi, desigur, daca nu e roz pitziponcesc, ar cam merge.happy

| SimonaCristina a răspuns (pentru SimonaCristina):

Avand in vedere ca e si ultima saptamana...Da.O zi buna sa ai.Bafta maine! happy

| Dafii explică (pentru SimonaCristina):

Nu nu. Nu este roz de pitpoance este un roz frumos.Rochia ascunde multe laughing.

| Denissa02 a răspuns:

Eu as zice sa mergii. Daca evenu=tual zice ceva ii spui ca nu o sa se mai intample.rolling on the floorSi eu vreau sa fac acelasi lucru doar ca rochita mea este decoltata si la fell si dira mea este foarte rea dar nu ma intereseaza profitt si eu de caldura aceasta si de ultimele zile petrecute la scoala cu toti prietenii mei.:*

| gabycovaci1 a răspuns:

Nu draga mai bine nu te imbraca...big grin