Grabestete!
Spune-i asta din aceasta seara!
Parintilor le place mai mult sa afle de la tine decat de la profesori.
Nu evita asta si gaseste un moment bun. De exemplu cand vrea sa te ia in brate, spune-i adevarul, poate apreciaza sinceritatea.
Nu te trezii maine de dimineata sa ii pregatesti micul dejun, va fi fericita dar chestia asta nu merge!
Incearca sa ii explici ca chiar te-ai straduit dar nu iti iese. Pana la urma. cand s-a inventat scoala.au inventato ca sa inveti. nu ca sa iei note mari
Explicai mamei tale ca profesoara are o problema si te va intelege.
Si iata.Matematica nu este ca celelalte materi. La care trebuie sa inveti definitiile pe derost!
Uite, La matematica. Trebuie sa iti pui mintea la contributie.
Am un sfat pentru tine.Maine, sa te gaseasca facand teme.sau exerciti suplementar! Si va fi fericita :-)
Multumesc pentru raspuns!
Sa-i zici ca nu toate materiile se pot invata! Ca sincopele fac parte din viata, ca ai incercat dar atat poti!
Tocmai,am vorbit cu mama acum câteva seri, şi i-am spus de profa', si...mi-a spus ca nu vrea sa fiu de 10 la mate, dar macar de 7 .
Stiu ce inseamna, spune-i ca si tu vrei dar uite ca nu poti pentru moment! Poate o meditatie ti-ar prinde bine nu?
Ii zici ca atat poti acum, ca ar fi buna o meditatie, ca si profesoara de asta te vaneaza, poate ca vrea asa sa te prinda la meditatie!
Fac meditatie cu alta profesoara dar nu din scoala.Cred ca a aflat. Faza e că ma descurc la mai multe tipuri de exercitii dar dansa, imi da din ce in ce mai greu.
Pai aici e problema! Si eu am avut probleme cand fiul meu era la generala, proful de mate aflase ca face meditatie cu alt prof si il asculta ora de ora pana am explodat si m-am dus la scoala si l-am facut praf! Sunt niste bastarzi si profesorii astia!