| Negru_Andrei_1995 a întrebat:

Mama mea are o prietena si ea are o fiica vitrega care tot vine pe la mama mea si mie imi place de ea si ei ii place de mine asa simt eu si mai e ceva are prieten cum sa fac sa se indragosteasca de mine? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| good2answer a răspuns:

Salut. Incearca data viitoare cand o vezi, sa-i dai ceva de purtat (o bratara sau ceva). Daca a doua oara cand vine la tine, poarta bratara, inseamna ca te place si nu e doar imaginatia ta. Conteaza sa fi prieten bun dar mai ales sa stie ca o placi. Ai rabdare pana se desparte de iubitul ei si sigur dupa aceea se va apropia de tine. Daca te place, si iti arata, inseamna ca asteapta un pas de la tine ca sa se poata despartii de actualul. Bafta dude.

3 răspunsuri:
| Mihaelamiha13 a răspuns:

In primul rand asigura.te ca si ea te place..in al doilea rand vorbeste cu ea despre asta.dar vezi sa fie de incredere sa nu ii spuna prietenului ei.dar sfatul meu e sa astepti pana se despart..asa ar fi corect..acum tu faci cum vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ce vrei, totul depinde doar de tine si de propriile-ti forte.

| Negru_Andrei_1995 explică:

Salut good2answer I-am dat o pereche de ochelarii si ii poarta si mai e ceva sora ei mai mare s-a indragostit de mine si se bat, se cearta asta o stiu de la mama lor si sora-sa se dadea la mine si i-am zis in gluma ca sora-sa se da la mine si s-a uitat urat la ea si dupaceea m-a chemat cu ea si am plecat cum sa fac sa vad daca vrea sa fie cu mine sau daca tine la mine