| Scrlx a întrebat:

Mama va merge la ședința cu părinții și eu am un 4 de care nu i-am spus. Ce ar trebui să îi spun? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Spui ca nu ai vrut sa-ti mai aduci aminte de chestia asta nasoala si ai incercat sa uiti nedand atentie din momentul cand ai luat nota, asa ca ai uitat sa spui, ca oricum si asa aflau ei la sedinta la o adica.

Iar daca te ia ca de ce ai luat 4 si vrea cearta, zici si tu frumos ca si ei cand erau ca tine, au avut, deci nu e asa o mare problema, vei indrepta nota fara probleme.
Adica daca te la intrebari pentru nota in sine si nu doar ca nu ai zis.
Multi parinti uita ca au fost si ei copii, eu sunt de seama parintilor tai si stiu ce spun.
Mereu ma bag pentru copiii prietenilor si cunostintelor mele! Si mereu se rezolva.

Deci ti-am zis ce sa zici in ambele cazuri.

Eu ascundeam lucrarile de control cu note mici ba sub covor, ba sub pat dar pe rama sus, sa nu se vada jos, deci nu am fost usi de biserica.
Am luat si 2, nu doar 4! Si nu odata. Dar am reparat notele mereu.
Si? Aia e, se intampla, nu trebuie sa fie foc acum, trebuie calm, rabdare, prietenie cu copilul, si este foarte bine zic eu.

Si daca copilu a mintit, trebuie sa ne gandim de ce! A mintit pentru ca relatia lui cu parintii nu e prea okey, stie ca se lasa urat si avea frica de asta, ca daca era relatia okey, nu se ascundea.

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

De ex eu ascundeam notele dintr-un motiv foarte simplu, parintii se suparau tare, nu mai vorbeau cu mine o saptamana. Deci cauza erau ei! Pentru ca acolo unde relatia e buna stiu ca, copiii nu se ascund ca nu au de ce.
Bine acum sa nu exageram, nu sa faca un obicei, sa ramana pe toamna sau altele, ca acolo e alt caz si schimbam foaia deja.

Dar din cand in cand se intampla si e normal sa se intample, trebuie ca, copilul sa spuna, parintii sa ii fie alaturi, sa inteleaga de ce a luat notele alea, sa le indrepte, asa se face.
Altfel? Dau vina pe copil "m-a mintit", pai hai sa ne uitam si la noi.

| Andreeush a răspuns:

Spune-i de acea notă înainte să se ducă la ședință altfel va fi mai rău.

| Mosotti a răspuns (pentru Andreeush):

Si asta este o solutie, sa ii zica si inainte. Dar si daca n-a zis, nu trebuie sa fie mare chestie.

| Katie1356 a răspuns:

Ii spui ca ti-a fost teama sa nu o dezamagesti si ca planificai sa ii spui dupa ce iti indreptai nota. happy