La romana sincera sa fiu, nu mai tin minte ce se dadea dar oricum tu trebuie sa reiei materia de la inceputul clasei a4-a pana la sfarsit si ai sa vezi ca ai sa treci cu usurinta.
Cat despre matematica ei bine. din cate stiu ti se vor da ecuatii de genul
+3=9 iar tu trebuie sal aflii pe x,sau adunari,impartiri, inmultiri si chestii de genul
In principiu ar trebui sa iei manualele de romana si matematica si sa recitesti cap-coada tot
[bineinteles sa-ti intre si ceva in cap, nu sa citesti de dragul de a citi cum fac majoritatea
] Oricum succes.
E cam grelut, desi am facut pregatire, eu nu l-am trecut., dar nu prea conteaza acel examen, sa vezi in clasele mari.
Tabla inmultirii. tabla impartirii si mai recapituleaza problemele din clasa si suplimentare si nu ai dc sa ai emotii
TRebuie sa inveti problemele la metematica, la romana iti da: cate sunete au cuvintele, din astea usoare, si la sfarsit iti da o cmpunere de 20 de randuri. La matematica a fost greu pentru mine (am facut si pregatire), trebuie sa inveti problemele cu rezolvare algebrica.
Heiii Diana Nu`ti fa probleme.la sf de an in clasa a4a e foarte usor.si oricum nu e.ca il treci ca nu il treci`
e ca un test oarecare
numai ca are putin mai multe subpuncte sau ceva de genu`
stai linistita
Bafta! sper ca te-am ajutat cu ceva
Fundita?
te roooooog
busuioc_7790 întreabă:
RazvanCazan întreabă: