Buna! Bogat in antioxidanti, uleiul de ricin este produsul ideal pentru ingrijirea pielii dar si a parului.Eu am folosit ulei de ricin si constat fericita ca parul imi creste"in veselie" si varfurile nu mi se mai despica.Se aplica la arfurile si radacina parului.Masezi parul timp de 10-15 minute si e preferabil sa stai si peste noapte cu el in cap.A doua zi neaparat trebuie sa te speli.E foarte ieftin(3-5 lei)si il gasesti la farmacie sau plafar.La mine a mers Nu ad de ce nu ar merge si la tine.
Pe piata exista o multitudine de produse pentru ingrijirea parului dar majoritatea lor intaresc radacina firului de par si ii confera mai multa stralucire decat sa urgenteze cresterea.Parerea mea e ca e mai important sa ai un par frumos si ingrijit, indiferent de lungime, decat unul lung dar neaspectuos.Cu timpul va creste nu trebuie sa-l forteti folosind mii de produse care pot sa-i faca mai mult rau decat bine.Ingrijeste-l si lasa-l in voia lui.
Incearca uleiul de ricin. Iti dai la radacina si putin la varfuri, de fiecare data cand te speli pe cap (recomandat, de 2 ori pe saptamana). Si il lasi sa actioneze intre 1 ora si 3 ore, cu cat mai mult, cu atat mai bine. Il speli foarte bine, sa nu ramana unsuros, si peste cateva luni o sa ai parul la fel cum l-ai avut inainte de venirea mamei tale acasa. Am incercat pe propria piele si am avut succes.
GabrielaStana540 întreabă: