Te va afecta in timp, pe moment nu, dar in timp vei vedea, mai bine incearca din rasputeri sa nu fumezi chiar daca vrei, adica chiar nu te poti controla, tu decizi, nu altii. Controleaza-te sa nu mai fumezi chiar daca ai pofta de asa ceva.
Nu toti fumeaza la liceu! eu iti spun sa nu fumezi pentru ca banii toti ti se vor duce pe tigari, si nu doar pentru asta dar iti vor mirosi mainile urat, parul, mai ales gura. de ex baietilor nu le plac fetele care fumeaza. lasale pe prietenele tale cool sa fumeze, eu iti spun ca nu sunt asa de cool ferindu-se de toata lumea si cand cer bani pentru o tigara, cer foc de la un baiat s.a.
Lasa tigara, iti strica sanatatea.Si gandeste si tu un pic... daca chiar nu iti place si o faci doar pentru a fi,, cool" ce lucru este mai important sanatatea sau popularitatea? Mda...si la 14 ani.
Scuzaţi dezacordurile pe care le-am făcut, însă m-am grăbit când am pus această întrebare.
Si eu sunt sportiv de performanta(Basket) si fumatul iti distruge rezistenta.Si eu am fost in aceeasi situatie, sfatul meu e sa te lasi de fumat.
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: