Treaba e simpla, il placeai pe tip, il consolai mai mereu, il ajuta-i la lectii sau la altceva, practic ai devenit un pion pentru el de care putea sa se foloseasca de cate ori avea nevoie de tine. In momentul in care l-ai abandonat, i-ai lasat un gol si el a resimtit asta, acum incearca prin toate modalitatile sa-si umple acel gol incercand sa te aduca inapoi in viata lui. Acum poate sa fie din cauza orgoliului sau vazand ca ti-ai pierdut sentimentele pentru el oarecum i le-ai reactivat pentru el dandu-si seama cat de mult ai tinut la el.
Sfatul meu este sa te duci la el, fata in fata, intr-un loc in care sa fiti doar voi doi si sa-l intrebi clar care sunt intentiile lui adevarate, ce incearca sa demonstreze si care este scopul lui final. Ai grija doar sa nu pui prea multa presiune pe el ca va cauta din prima metode sa evadeze si vei ramane din nou cu mana goala.
Cred că se simțea mândru că-l placi și acu văzând că ți-a trecut i s-a activat orgoliul și încearcă să te facă iar să-l placi. probabil când ți s-ar întoarce sentimentele i-ar și dispărea iar lui
Sunt doar copilarii!
Nu te stresa, baietii sunt imaturi la varsta asta, de aici si joaca lor prosteasca.
Cred că ai dreptate, oricum dacă zici că nu mai simți nimic pentru el ar trebui să nu îi mai dai atâta importanță.
Nu-l mai băga în seamă.
Problema e că încep să-mi recapăt sentimentele pentru el, chiar dacă stiu că face așa doar la misto. Nu pot controla chestia asta...
Ar trebui să nu îl mai bagi în seamă.
E normal ca în adolescență să vă gândiți și să vă răzgândiți de 4-5 ori. Întreaba-l ce intenții are, el știe ca tu il placi, ori simte la fel datorită timpului pe care l-a petrecut cu tine, ori nu merită să mai stai după el.