| condreavaly a întrebat:

mi-a zis cineva ca fosta mea iubita a fost cu kine cica doar ca ii era mila de ea.am int p ea dar ea acum din cate stiu este suparata pe nu stiu ce si zice km multe prostii.am intrebat-o si mi-a recunoascut.stiu ca nu e adevarat. app aceeasta persoana e foarte speciala pentru mine si o iubesc la nebuni. mi-asi da ochii din cap pentru ea.va rog ajutati-ma ce e de facut.ma gandeam ca daca as muri voi scapa de totul. da saracii parintii mei ce vor face al 2-lea copil sa il piarda.hmnnnn.nu stiu ce sa fac...imi e mila de parintiii. dar tot cred ca o voi face. daca veti vedea la stirile de la ora 5,, FIUL SEFULUI POLITIEI DIN COVASNA SA SINUCIS CU ARMA TATALUI SAU DIN CAUZA UN FETE" care presupun ca nu prea are inima dar o iubesc la nebunie.va rog ce e de facut

1 răspuns:
| florentinf a răspuns:

Wtf... stai la locul tau fiecare isi gaseste perechea la un moment dat sa stii ca opusii se atrag adica cei ce difera de comportament si pe urma se despart nu fi suparat e doar o fata tu ai grija de tine si de familia ta sunt singuri care conteaza mai mult decat o fata