| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, mi-a zis fratele meu ca m-am mai schimbat in bine ca am prins curaj ca a observat cand a venit ca am vorbit tare cu el, inainte nu vorbeam cam deloc din cauza ca nu imi controlam emotiile. Credeti ca daca o sa vorbesc tare si nu o sa mai fiu asa emotiva o sa mai am atacuri de panica? Ca nu am mai avut de 6 luni si ma gandesc ca daca vorbesc normal tare si nu o sa mai imi fie frica sa vorbesc nu cred ca o sa mai am atacuri de panica.Ca nu o sa mai am de ce

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Anee1667 a răspuns:

"Nimic nu te trage mai mult înapoi decât propriile îndoieli".
Vorbeste fara teama ca ar putea fi gresit, toti avem pucte slabe si puncte tari si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem, pe deplin cu defecte si calitati, cu plusuri si minusuri.
Este evident ca tu intampini probleme la nivelul increderii de sine, vorbeste tare, arata celor din jurul tau ca poti transforma aceasta tacere intr-o voce autentica si puternica.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Conteaza foarte mult ceea ce crezi tu. Creierul te poate ajuta dar si incurca. O gandire pozitiva in acest sens sigur o sa te ajute foarte mult.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Gândești bine. ȘI să mănânci spanac, ca Popeye Marinarul.

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Mi-ai trimis cerere? happy Vreau o analiză mai amănunțită despre tine, astfel încât să știu cum pot să te ajut. big grin Dacă vorbești mai tare, te impui, deci cred că ar fi ok, dar nu este o soluție definită. happy