| Marileena28 a întrebat:

Buna TPU! Mi-am facut curaj si l-am întrebat pe un băiat daca ma place si mi-a zis ca n-are treaba cu mine. Totusi, cum fac sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Îmi pare rău că te afli in situația de a ți se da cu flit fara motiv însă trebuie sa înțelegi că viața merge înainte, indiferent de context.
Mă gândesc că ești neexprimata și te-a cam descurajat chestia asta in a mai întreba tu băieții daca simt sau nu ceva pentru tine,e oarecum firesc să mai fii și dezamăgită uneori, pentru că da,viața nu e doar lapte și miere și uneori posibil lucrurile sa o ia la vale.
Dar știi ceva? Nu trebuie sa te demoralizezi,până la urmă e doar un băiat banal,gândește-te că alții ar vrea sa fie băgați în seamă de o fata ca tine și nu o găsesc.

Cum ziceam și mai sus, băieți sunt, slavă cerului,că mai sunt și bădărani,asta e partea a doua,dar crede-ma că sunt și băieții la care tu visezi,că nu îi găsești acum,e doar o chestiune de timp.
Dar daca ești perseverenta și lupți pentru ceea ce îți dorești,sigur vei găsi un băiat de așa natură care sa te iubească cum ești tu.

Și ca o mențiune,daca tipul te ignora, tu de ce vrei musai sa îți consumi energia pentru cineva care nici nu credea că exiști in peisaj? Zi tu …merita asta?
Hai, lasă-l pe el și treci peste!
Nu e așa ușor, știu, dar mai bine faci pași micuți Intr-o direcție, decât să te mai gândești daca e bine sau nu sa te întorci înapoi de unde ai plecat!
Capul sus! Viața merge înainte!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cauti sa iti placa de altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el nu te respinge nu stie ce pierde, asa ca nu merita! Sunt sigura ca vei gasi pe cineva care te apreciaza!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O miscare gresita. Nu mergi tu la baiat sa il intrebi daca te place.
Chiar daca te place, o intrebare asa directa l-a luat pe nepregatite.
Ii dai de inteles altfel: ii zambesti, esti amabila cu el etc. Apoi vezi daca se leaga ceva.