| Stefana666 a întrebat:

Buna TPU.Mi s-a intamplat de curand sa ma sarut cu iubitul celei mai bune prietene, ce sa face?

Răspuns Câştigător
| Raducu1997andrei a răspuns:

Pai inseamna ca te iubeste mai bine zis place eu daca as fi in locul tau nu Iasi zice prietenei talelaughingrolling on the floor oricum bafta! Si sa nu-i zici!

| Stefana666 explică (pentru Raducu1997andrei):

Da ai dreptate..si ea s-a bagat intr-o relatie de a mea..nu vreau sa ma razbun.Dar nici nu o sa ii spun

| Raducu1997andrei a răspuns (pentru Stefana666):

Inseamna ca te place tine-o tot asa si chair daca ar afla e si mai bine pentru ca va vedea ca esti mai atragatoaretongue

| Stefana666 explică (pentru Raducu1997andrei):

Da,poate dar mai bine nu ii spunem, atat eu cat si el big grin

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ce sa face? Cine, ce?

| Stefana666 explică (pentru neutrino):

Scuze. Ce sa fac*

| syd a răspuns:

Sa ii spui? :\ Va afla oricum mai devreme sau mai tarziu si te va durea atunci mai mult decat acum. Va fi intr-o stare de furie si nu va rationaliza inainte sa-si deschida gura si nu cred ca o sa iasa cuvinte prea frumoase din ea :C. Bafta

| Stefana666 explică (pentru syd):

Nu o sa afle big grin

| syd a răspuns (pentru Stefana666):

Daca nu-ti pasa de prietenie, da-i inainte. Si chiar daca n-ar afla, daca as fi in locu tau m-as simti injunghiat moral.

| Stefana666 explică (pentru syd):

Imi pasa de prietenie..chestia este ca ieri eram intr-o scara cu mai multi prieteni (prietena lui s-a dus acasa) si a spus sa mergem mai sus cu un etaj.m-a luat in brate..si m-a sarutat si cum eram cam suparata..am acceptat. Oricum nu regret nimic; 0

| SimionAlexandru a răspuns:

Ar trebui sa ai curajul si sa iti asumi responsabilitatea. tongue
E in regula, nu e nimic iesit din comun. Tu cum te simti cu tine insuti, stiind ca ai facut acest lucru? Simti ca ai dori sa ii spui prietenei tale adevarul (daca intr-adevar ii apreciezi prietenia)? Sau preferi sa ii ascunzi, dar sa nu mai repeti acel sarut, cu iubitul ei. Nu fara sa ii spui si prietenei tale despre ce e vorba. Repet, asta daca intr-adevar inseamna ceva prietenia ei, pentru tine tongue
iti doresc o zi frumoasa

| Stefana666 explică (pentru SimionAlexandru):

I-as spune eu.dar nu acum, stiu eu bine de ce ..si repet ea s-a bagat intr-o reletie de-a mea si m-a suparat f mult! Tin la prietenia noastra, dar de o vreme s-a cam departat de mine..aste e, nu regret nimic big grin Si eu iti doresc o zi frumoasa

| Raducu1997andrei a răspuns:

Nui zi atata tot dacai zici cred ca te va lua de par si baiatul te place daca v-ati sarutat bafta!

| SANDRA25 a răspuns:

Nu cred ca este cea mai buna prietena a ta in general nu se ajunge la situati de genul asta, nu-i spune pentru ca sigur o vei pierde si incearca sa fi si tu o prietena buna

| Alinush09 a răspuns:

Buna,dupa parerea mea nu trebuie sa iti faci griji dar eu consider ca ar trebui sa-i spui prietenei tale uneori e mai bine asa decat sa afle (poate) de la altcineva. happy

| Stefana666 explică (pentru Alinush09):

Da,ai dreptate.o sa ii spun