| cristinamo a întrebat:

Buna TPU.mi sa intamplat k nu credeam.este vorba de menstruatie, inainte sa imi vina menstruatia ma durea burta si mijlocul de muream, m-am dus la farmacie si iam cerut farmacistei calmante si ea mia dat NISE si SPAVERIN, cand le luam imediat imi trecea.la 2 zile a venit iubitul meu din Spania nu puteam sa stau asa fara sa fac nimic nu-l mai vazusem de 4 luni si l-am asteptat atat ca sa ce? sa ma uit la el si el la mine.am sunat o asistenta si am intrebat-o daca se intampla ceva daca faci sex cand esti pe ciclu si mi-a spus ca nu se intampla nimik.am facut sex cu el nu puteam sa stau asa pentru k in 4 zile pleca inapoi.si acum problema este k menstruatia nu s-a oprit si a trecut o saptamana si 5 zile.mie rusine sa ma duc la ginecolog.ce imi recomandati. plzz vreau un raspuns.mi-o trece?

2 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Stiu ca este jenant sa mergi la ginecolog, dar in astfel de cazuri nu prea ai de ales. Menstruatia normala tine maxim o saptamana. Gandeste-te ca ginecologul are o gramada de paciente, este obisnuit sa se ocupe de astfel de probleme si doar isi face meseria. Apoi ii vei parasi cabinetul si nici nu-si va mai aminti de tine sau tu de el. happy Ia-ti inima in dinti si du-te!

| Barbyy a răspuns:

Du-te la un medic neaparat