Buna! Cred ca gandesti foarte bine!
Chiar te respect, ca nu esti ca orice copila care la 12 ani deja nu mai e virgina sau mai stiu eu ce alftel de "mandre"
Bravo!
P.S.: Si eu vreau sa devin psiholog.
Salut sa stii ca apreciez modul tau de a gandi mai ales gandesti sa faci un bine, eu sunt la fel ca tine vreau sa fiu singur toata viata sa imi ajut mama ca ea m-a ridicat sus in momentele mai grele ale vietii si eu voi ajunge sofer pe trailer. Iti spun ceva: treaba cu infiiatul copiilor nu e asa usor mai ales 6 nu ai cum sa ii mentii. Nu inseamna ca esti ciudata macar stii ca eviti situatia de a fii inselata. In ziua de azi nimeni nu e in stare sa iubeasca cu adevarat.
Hai că mi-a placut. Nu fac mişto, dar nu ţi se pare cam deplasată treaba cu "vreau să adopt 6 copii din Africa, Asia, Ro."? Şi să-i creşti cu ce? Ai tu bani să întreţii 6 copii? Nu crezi că, prin asta, îngreunezi situaţia alor tăi?
Vrei să ajuţi lumea? Cum?
Here I am once again.
Păi eu îţi împărtăşesc gândurile, însă eu am refuzat să mă consider ciudată ci mai de grabă neînţeleasă şi acest lucru a ajuns să nu mă mai deranjeze aşa mult.
În definitiv oamenii sunt diferiţi, deci au concepţii si principii diferite.
Şi pe mine mă preocupă ştiinţa şi oarecum şi parapsihologia, sunt la profil de ştiinţe socio-umane şi cred că tot pentru psihologie voi opta deşi mă tentează foarte mult să lucrez în cercetare.
Să nu mai spun nimic de faptul că ador japonezii
Mi-ar plăcea mult să putem discuta despre anumite noţiuni legate de ştiinţă şi despre viziunea ta asupra unor aspecte.
Aştept cu nerăbdare un PM. ^_^
Poate cand o sa te simti tu implinita o sa te gandesti si la celelelte lucruri. Pana atunci urmeaza-ti visele si planurile de viitor.
Buna simt acelasi lucru ca si tine si daca vrei si tu sa vorbim si sa devenim prieten as fi tare bucuroasa.Lasa-mi id.ul tau de mess printr-un mesaj, te rog
patrizia696 întreabă: