| emgirl a întrebat:

Buna TPU multumesc ca ma ajutati in mai multe problemehappy as vrea sa imi dati care stiti secretele baietilor, ce simt ei, ce vad la o fata si din asteahappyDau funda la cele mai bune raspunsuri:*

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Multi baieti,si vb in general,nu ma refer la toti baietii,asta ca sa nu se supere vreounul pe minetongue deci,multi dintre ei atunci cand vad o fata,cat de cat,buna,cum spun ei,adica sani mari,fund perfect,si dragutica la fata,spun ceva de genu"aii buna ii asta,ce ar merge odata"" si bineinteles se gandesc sa se culce cu eahee hee si stiu asta pentru ca in cercul meu de prieteni sunt multi multi baieti si iesim cu toii si cam stiu cum se exprima!
bineinteles sunt si baieti care apreciaza la o fata sufletul sau modul de gandire! sunt baieti care atunci cand vad o fata singura si gandeste putin mai diferit si nu este genul care sa se arunce in brate la oricine sppun desprea ea ca este demodata sau chestii de genu,pentru ca mai nou,baietii cred despre fetele care nu se trag cu toata lumea ca sunt demodate! sau despre fetele virgine,foarte multi in loc sa aiba o parere buna incep sa le critice,ceea ce inca nu am inteles nici eu!
insa,in general, baietii cam la asta se gandesc cand vad o fata care are de toate, ca e buna si cam cum ar putea face sa stea peste ea odata! cu unele mici exceptii bineintelestongue

| EyeCandy a răspuns:

Pe băieti nu-i poti intelege laughing
Sunt ciudatii.fac lucruri lipsite de sens unii laughing

| MiruuuNaa a răspuns:

Fetele se machiaza, se dau cu crème, parfumuri, isi fac pedichiura, isi aseaza parul in cel mai mic detaliu…
Baietii se uita la ele si zic : "Misto cur!

Cam asa laughing