anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU
Mutandu-ma la alta scoala mi-a fost greu sa ma acomodez.Au trecut 3 ani de atunci si inca am problema asta.
Eu nu sunt genul de persoana care sa stea pe retelele sociala si mereu am fost judecata din porcariile astea,mie imi place mai mult sa ma intalnesc cu persoane fata in fata nu sa vorbesc cu ele pe nu stiu eu ce retele.
Prietenii,nu sunt asa numerosi,mereu am avut o problema de a ma integra intr-un colectiv mai numeros,nu am tupeul ala,stai si permiti tuturor sa-si bata joc de tine.Din cauza asta am scazut si cu scoala,inainte invatam,imi placea,acum mai bine stau in pat si ma uit la televizor.
Urmeaza sa ma mut iara si ma gandesc ca iara o sa fac la fel,nu o sa ma pot integra, chiar nu stiu ce sa fac.
Sfaturi?

4 răspunsuri:
| 0ffliner a răspuns:

1. Incercati sa vedeti partile pozitive la acele lucruri pe care le urati si integrativa.
2. Cautativa persoane cu aceleasi calitati si imprietenitiva.
3. Creativa singur/singura un grup si conduceti-l.

| T0T a răspuns:

Depinde de tine cum esti nu de retelele sociale. Poate nu esti genul de persoana care sa se integreze usor, atunci nu ai ce face. Nu e o solutie sa fugi de la o scoala la alta.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| deadrose2543 a răspuns:

Nu conteaza daca stai pe retele de socializare sau nu,cunosc persoane care nici n-au facebook si sunt populare,e legat de comportament si de cat de bine stii sa te apropii de oameni. Si stai linistit/a ca nu e vorba de adevaratul tau comportament si caracter, pentru ca sunt sigura ca esti super, conteaza cat de deschis esti in fata cuiva, cat si ce ii povestesti, conteaza si tupeul ce-i drept ..incearca sa lucrezi mai mult la incredere si la a incerca sa te apropii mai mult de oameni, cauta pe net exista si o gramada de carti pdf care te ajuta.
Multa bafta si o sa vezi ca o sa fie bine.