| 00Alina00 a întrebat:

Buna TPU...nici nu stiu cu ce sa incep ...viata mea e plina nuami de probleme nimic nu-mi merge bine.De vreo 2 ani de zile tot suport jignirile asa zisilor prieteni care ma fac in toate felurile rad de mine si multe altele.Nu mai am nici un prieten sunt singura.Nu inteelg de ce eu nu am facut absolut nimic si m-am ales cu acesta viata nenorocita, vreau doar sa fiu o fata normala care sa poate emrge linistita pe strada fara sa fie luata in ras de toti, vreau sa am si eu macar un prieten ceva dar eu nimic toata ziua stau in casa si al scoala nu mai suport vreau sa se termine odata! Am mai citit astfel de chestii ep TPU si unii spuneau ca nu mai rezista si ca mai bine mor decat sa traiasca asa.Eu sunt perfect de acord cu ei dar mi-e frica de moarte va durea? Stiuu aca totul suna prostesc moartea daca doare si totul dar nu am pe cine sa intreb nu am cui sa-i spun problemele mele. Mam tot gandit sa am mut in Bucuresti dar parinti nu vor sia u dreptate aici au si serviciile casa cums a ne mutama colo cine stie cat e una apartament sau nu stiu i inteleg dar eu? Eu mai pot rezista? Spun ca mi-a ajuns zi si noapte incerc sa am abtin sa nu plang dar tot nu reusesc totul pare impotriva mea si nu am ce sa fac.Simt ca nu mai am putere sa merg mai departe.Tot am ceva pe suflet ceva ma face sa respir greu sa simt o durere in suflet dar ce sa fac daca nu am inteelge nimeni, daca toti se poarta urat eu i las in pace nici nu vb cu ei stau in coltu meu si nu am bag dar tot vin si rad si rad intruna si nu mai suport simt ca innebunesc. Daca m-ati putea ajuta cu un mic sfat si daca as putea sai conving pe ai mei sa ne mutam poate acolo o sa ddau de un colectiv inc are as putea sa ma integrez si sa fiu si eu fericita si impacata cu mine.Eu le-am tot spus dar au zis ca nu sub nici o forma nu ne mutam.Stiu ca o sa ziceti sa le spun cum se poarta ceilalti cu mine si ca sunt nefericita aici dar nu pot s-o fac.Nu pot sa le spun ca am ajuns de rasul tuturor din nimic ca nu am facut nimicsad. Atept sfaturisad

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Spune-mi te rog cam ce iti reproseaza acei colegi si in ce clasa esti?

| Denisadraguta a răspuns:

Da pai prieteni pe acei copii care te fac in fel si chip nu poti sa i mai ai.Asa ca incearca sa vi la scoala imbracata foarte tare sau cu ceva nou care sa-i dea pe spate si toti v-or veni sa vorbeasca cu tine sa te intrebe daca vrei sa le fi prietena.Raspunsul tau sa fie unul simplu si scurt.NU! si atunci vei simti gustul dulce al razbunari pentru ca vei vedea ca nu vor mai fi asa tari deoarece tu vei fi mai cool decat ei.

| Moniik a răspuns:

Heeei foarte interesata povestea sincer asa m-am simtit si eu acum cativa ani cand pur si simplu nu mai suportam de la scoala acasa si asa mai departe,avea si eu colegi cu care nu ma intelegeam si eram batjocorita, nu ieseam pe afara pentru ca desigur nu aveam prieteni, eram singura si stateam toata ziua in fata unui calculator.Eu zic ca moartea si alte copilarii nu ii o solutie, nici nu trebuie sa te gandesti la asa ceva pana la urma se rezolva si asta.Eu am rezolvat aceasta problema mutandu-ma intr-un alt oras iar apoi m-am intors deoarece nici acolo nu era prea bine,apoi cand m-am intors eram schimbata si fizic dar si la caracter si incet, incet mi-am facut prieteni, am inceput sa ies in oras si altele.Stiu ca la tine ii o situatie mai dificila deoarece nu ai posibilitatea sa te muti,incearca sa vorbesti cu parintii sau daca totusi nu merge asa incearca sa te legi de cineva chiar daca va trebui sa treci prin situatii mai dificile sau profita de o vacanta in care sa te schimbi de la fizic pana la cate ceva din comportament astfel aratandu-le colegilor tai ca esti altfel, fii mai imdrazneata si nu mai lasa pe nimeni sa te calce in picioare, pana la urma o sa fi acceptata tongue...

| MTC a răspuns:

Fast Foward

| Allexxee33 a răspuns:

Aceste lucruri nu trebuie puse la suflet pentru ca iti faci mult rau asa. Nu ii mai baga in seama, nu are rost.:-J Sa nu mai fi suparata. Multi au patit asa din cauza ca prietenii sunt invidiosi. In ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni ci doar in tine! Nu mai pune nimic la suflet.

| TrollFace1234 a răspuns:

Ai o poveste foarte trista! Singura modalitate este sa-i ignori si sa vb co domnul/doamna diriginta! Sper sa ti se rezolve problema! papawavethumbs up