Da pai prieteni pe acei copii care te fac in fel si chip nu poti sa i mai ai.Asa ca incearca sa vi la scoala imbracata foarte tare sau cu ceva nou care sa-i dea pe spate si toti v-or veni sa vorbeasca cu tine sa te intrebe daca vrei sa le fi prietena.Raspunsul tau sa fie unul simplu si scurt.NU! si atunci vei simti gustul dulce al razbunari pentru ca vei vedea ca nu vor mai fi asa tari deoarece tu vei fi mai cool decat ei.
Heeei foarte interesata povestea sincer asa m-am simtit si eu acum cativa ani cand pur si simplu nu mai suportam de la scoala acasa si asa mai departe,avea si eu colegi cu care nu ma intelegeam si eram batjocorita, nu ieseam pe afara pentru ca desigur nu aveam prieteni, eram singura si stateam toata ziua in fata unui calculator.Eu zic ca moartea si alte copilarii nu ii o solutie, nici nu trebuie sa te gandesti la asa ceva pana la urma se rezolva si asta.Eu am rezolvat aceasta problema mutandu-ma intr-un alt oras iar apoi m-am intors deoarece nici acolo nu era prea bine,apoi cand m-am intors eram schimbata si fizic dar si la caracter si incet, incet mi-am facut prieteni, am inceput sa ies in oras si altele.Stiu ca la tine ii o situatie mai dificila deoarece nu ai posibilitatea sa te muti,incearca sa vorbesti cu parintii sau daca totusi nu merge asa incearca sa te legi de cineva chiar daca va trebui sa treci prin situatii mai dificile sau profita de o vacanta in care sa te schimbi de la fizic pana la cate ceva din comportament astfel aratandu-le colegilor tai ca esti altfel, fii mai imdrazneata si nu mai lasa pe nimeni sa te calce in picioare, pana la urma o sa fi acceptata ...
Aceste lucruri nu trebuie puse la suflet pentru ca iti faci mult rau asa. Nu ii mai baga in seama, nu are rost.:-J Sa nu mai fi suparata. Multi au patit asa din cauza ca prietenii sunt invidiosi. In ziua de azi nu mai poti avea incredere in nimeni ci doar in tine! Nu mai pune nimic la suflet.
Ai o poveste foarte trista! Singura modalitate este sa-i ignori si sa vb co domnul/doamna diriginta! Sper sa ti se rezolve problema! papa