| inuca27 a întrebat:

Buna TPU happy...nici nu stiu cum sa incep...am tinut o cura de slabire din luna aprilie pana in luna iulie si am slabit 15 kg. problema e alta; ultima data mi-a venit menstruatia in luna iunie, iar de atunci au trecut 3 luni in care nu am avut deloc.Am inteles ca scaderea brusca in greutate poate deregla menstruatia, dar as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac.As vrea sa imi dati niste sfaturi, remedii naturiste sau sa imi spuneti ce sa fac, va rog.

7 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Si doar astea sunt problemele? Ai scapat ieftin daca doar atita ai!

| inuca27 explică (pentru VadTot):

Eu nu cred ca e putin...lipsa menstruatiei nu e ceva usor de trecut cu vederea.

| VadTot a răspuns (pentru inuca27):

Mey De Ginecolog ai auzit? Cred ca da...ar fi cazul sa i faci o vizita! Cu cineva din familie ai discutat? Cu mama ta? Du te imediat la medicul de Familie si sa ti de a trimitere la un Ginecolog ok?! Si altadata. Da le in colo de cure de slabire! Daca esti atenta la ce mananci si cantitate si calitate nu este nevoie de cure de slabit..si toate astea cu un pic de sport! ok? miscare orice. Mda?! Scuza mi primul raspuns dar ai fii putut avea si alte probleme de aceea ti am zis ca ai scapat ieftin"" Adinca si probleme Gastrice..stomacale si tot asa. Oricum cred ca esti destul de speriata de aceea te sfatuiesc sa mergi imediat la medicul de familie si de acolo la Ginecolog ok? Multa sanatate!

| inuca27 explică (pentru VadTot):

Am vorbit cu mama si intr-adevar, sunt speriata pentru ca nu am mai avut probleme de genul asta...ai dreptate, putea fi si mai rau. Daca stiam ca se va ajunge aici, crede-ma ca as fi facut lucrurile cu totul altfel.Acum am o alimentatie normala (si calitativ si cantitati) si sanatoasa, beau multe ceai si fac si miscare... daca nu mi se regleaza pana la sfarsitul lunii, atunci voi merge si la medic. Multumesc pentru sfat! happy

| VadTot a răspuns (pentru inuca27):

MEY Numai astepta pana la sfarsitul lunii mergi imediat la medic ce naiba Scuza ma ca sunt asa dur cu tine dar ai spus ca de trei luni...nu ti a mai venit ciclul ce vrei sa se faca patru luni? Daca Esti gravida? Apropo cati ani ai? Eu te sfatuiesc sa nu mai astepti sfarsitul lunii cum mai poti astepta..Mergi imediat la medic! Cum poti sta asa si sa crezi ca se va reegla asa cu ceaiuri si sfaturi dupa ureche...Hai ca te cert si nu vreau sa te jignesc.Dar e Viata ta la mijloc ce naiba! DEci mergi imediat la doctorul ginecolog! iti ei o trimitere de la medicul de familie pentru gineolog si numai astepta..sa ti se regleze cu ceaiuri si tot felul de prostii spuse.de niste necunoscuti.

| ApofissPapaya a răspuns:

Nu iti putem da detalii precise si corecte. Cel mai bine ar fi sa discuti cu mama ta, iar apoi sa mergi la doctorul de familie. Bea niste ceai de musetel, s-ar putea sa-ti grabeasca menstruatia. Numai bine! happy

| inuca27 explică (pentru ApofissPapaya):

Am vorbit cu mama (oricum stia ca nu mi-a venit menstruatia) si mi-a spus sa beau si niste ceai de sunatoare pe langa cel de musetel si daca pana la sfarsitul lunii nu mi se relegleaza, trebuie sa merg la doctor...multumesc mult pentru sfat! happy