| Pisiiiiic123 a întrebat:

Buna TPU... Nici nu stiu cum sa incep eram la piscina si un baiat care il cunosc are 13 ani m-a intrebat daca vreau sa ma combin cu el eu i-am zis ca nu vreau ca am prieten dar am mintit in acel timp si a inceput sa imi placa de el ..Acum nu stiu ce sa fac ca mai m-a intrebat un baiat daca vreau sa ma combin cu el si eu i-am spus ca nu ca i-am spus ca am prieten pe baiatul acela...Ce sa fac? Funda:*

Răspuns Câştigător
| SabUlala a răspuns:

Deci,eu zic sa iei legatura cu el. Spune-i ca atunci erai speriata si ca te-a luat prin surprindere. Cere-i scuze ca l-ai mintit si te va intelege daca te place cu adevarat. Merita sa incerci. Daca si tie iti place, incearca sa te combini cu el si sa aflii mai multe despre el. Cine stie, poate fii alesul. :* nu mai pierde timp degeaba. Nu-ti complica viata.
Te-am pupat! :*

| Pisiiiiic123 explică (pentru SabUlala):

Multumesc de la mine ai funditaaa Sabulala

3 răspunsuri:
| TimeParadox a răspuns:

Nu mai minti. pur si simplu zi-le ca nu vrei sa te bagi intr-o relatie inca. ca esti prea tanara si ai timp toata viata de 'dragoste si amor nebun'. have a nice day.

| RoxaNnE08 a răspuns:

Nu ai de ce sa minti... spune-le adevarulwinking! Pur si simplu nu esti pregatita acum pentru o relatie...nu trebuie sa tragi de timp, mintinu-i!winking Spune-le ce simti tu! :*